Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka24

ile mieliscie stron pracy magisterskiej?

Polecane posty

Pisze prace mgr z anglistyki. Powiedzcie mi,czy sa jakies limity co do ilosci stron: ze np mniej niz 70 nie mozna miec?

Gość ueland
ja pisalam prace z pedagogiki spolecznej na temat prostytucji i rozpisalam sie az na 180 stron...

Gość ja chyba mialam cos okolo 120
ze wszystkim, zalaczniki, spisy tresci... u mnie na PW 60 stron- to bylo minimum- tak w okolicy 150 to tak chyba najlepiej ale wiadomo ze nie strony sie licza :)

A ile wam zajelo napisanie calej pracy? Bo mnie to strasznie wolno idzie. Jedna strone pisze gdzies tak z 1,5 godziny. To chyba nie jest normalne,prawda? Fakt,ze ja mam trudniej,bo pisze w obcym jezyku. Najwiecej czasu zajmuje mi parafrazowanie- bo przeciez nie mozna pisac z ksiazki ciegiem slowo w slowo jak leci. No chyba,ze wezmiemy to w cudzyslow,ale przeciez nie moge miec calej pracy w cudzyslowie ;) Napiszcie cos wiecej, jak to wygladalo u was.

Gość mala O_O
ściągnij se na e-mule przykłady takich prac...

Mnie nie tyle chodzi o to,zeby zobaczyc jakas gotowa prace,bo takich juz ogladalam pare. Mnie chodzi o to,zeby pogadac z kims,jak to wygladalo od strony praktycznej. Nie chodzi mi raczej o konkretny efekt w postaci pracy,tylko o informacje,jak sie do tego efektu dochodzilo. Jakie mieliscie problemy, ile czasu przeznaczyliscie,czy zrzynaliscie z ksiazek jak leci,czy parafrazowaliscie, co wam szlo latwo,a co trudno,itp. Piszcie,piszcie.

Gość extrme
przeciez to zalezy od promotora ile chce miec a nie od studenta przynamniej u mnie, czemu sie po prostu go nie spytasz?!

No wlasnie spytam pojutrze. Chcialam po prostu wiedziec, jak to wygladalo u innych.

Gość 236247647845
up

Gość smileyface
ja mialam 107 na amerykanistyce :)

Gość 120
ale mój kumpel miał 58 bo wiecej nie dało rady i dostał 5

Gość zieelona
Nie przejmuj się ilością- bo liczy się jakość - ja na pedagogice resocjalizacyjnej miałam ok. 80 stron i wszystko poszło na bardzo dobry.

na uam. wymagane jest min. 60 stron znoramalizowanego tekstu, czcionka 12, półtora odstępu. przypisy, bibliografia etc.- nie są w to wliczane

ja jestem na 4 roku anglistyki. objetosc pracy zalezy od dziedziny. najkrotsze sa z jezykoznastwa (60-80 ston) a dluzsze z literatury (80-100). nie wiem jak jest z kulturowkami ale pewnie z minimum 80 stron.

Gość aper
Cała praca, łącznie ze stroną tytułową to chyba 66 stron. Temat: Polityka zagraniczna Bismarcka.

moja bedzie miec okolo 80 ze wszytskim.. ale zalezy na jaki temat piszesz - nie na kazdy da sie pisac w nieskonczonosc ;) moja licencjacka miala niecale 60 i byla oceniona dobrze.. w takich sprawach liczy sie zdecydowanie jakosc :) najlepiej spytaj sie swojego promotora..

pisałem ze statystyki i było tego 76. ale koles z grupy mial tylko 63 ale bardzo ciekawie ujal temat i tez dostal 5