Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany...

Gdzie spotkać bystrą, mądrą i inteligentną kobietkę?

Polecane posty

Gość natalija
znajdziesz taką kobiete gdy przestaniesz jej szukać, naprawdę:-)

Gość white noise
wyobrazacie sobie starego pryka na "imprezie housowej" ? :D i co to w ogole za okreslenie? o matki facet..a biale rekawiczki i ciemne okulary tez nosisz? eh..kobieta madra,bo rzucila pseudolooozaka, pewnie już za takim co ma po kolei w glowie sie obraca. a ten bedzie sie tu chwiali ze go stac na zlote gory...a i tak nie zasponsoruje centus..:) laski....to tylko pozlacane gowno, wiejcie zanim zacznie smierdziec! i czego on tu szuka, akceptacji takiego zachowania? boszeeee...przeciez to zwykly szmaciarz..

Gość asentra6666
nie uzywaj polslkich znakow bo sie krzaki robia panie inteligentny:P

Gość Zdezorientowany...
dziękuję za uznanie :))))

Gość asentra6666
chwalisz sie czy zalisz?

Gość asentra6666
wkurza mnie takie gadanie, ja jaetsem super a wszyscy dookola sa be. Zauwaz ze kazdy ma swoje dobre i zle strony. Ty tez nie jestes idealnyy i nie oczekuj tego od drugiej osoby

Gość myślniik
bystrą, mądrą, inteligentną: to są synomimy. Ty też nie wydajesz się (wybacz) jakiś szczególnie błyskotliwy. Więc czego chcesz?

Gość Zdezorientowany...
szkoda..... no w kompleksy powpadam :))) za chwilkę :)))

Gość VINOKUROV
Ale sie laski wpieniaja i atakuja :D smieszne to :D

Gość wydaje mi się żeś
dupek.

Gość Kiara
Ale cwaniak zgrywasz.... po sposobie twoich wypowiedzi zastanawiam się, czy taka "bystra, mądra i inteligetna" chciałaby z Toba być??!!! Nie znoszę kolesi, którzy próbują coś na siłę udowodnić /np. swoją "inteligęcję "...domniemaną/ ...a ty mi "wyglądasz" na takiego- za bardzo zadzierasz nosa ;) wyluzuj trochę, a może znajdziesz jakąś kobietę! Powodzenia życzę! P.S Zanim jednak zaczniesz mieć wymagania w stosunku do konbiet, zastanów się jaki ty jesteś / czy aby napewno; bystry, mądry i inteligetny ??/! A może jeszcze czegoś Ci brakuje?!?!

Gość Sylwia*
Sądzę,ze jest wiele bystrych i inteligentnych kobiet.Pytasz gdzie mozna je spotkac?W tym przypadku nie ma reguly.Praktycznie wszedzie.Ale tutaj mam uwage do panow.Przyjmijmy sytuacje ,ze jestes cie np w dyskotece.Nagle widzicie dwie kobiety,jedna to blond pieknosc o dlugich nogach i niewielkich rozmiarow bluzeczce zas druga calkiem ladna ale nie zachowujaca sie wyzywajaco dziweczyna(sadze,ze w tym przypadku nawet nie zwrocilibyscie na nia uwagi) I co robicie?Ktora z nich macie ochote poznac?Chyba nie musze udzielac odpowiedzi.Taka jest prawda ze jestescie wzrokowcami.Dla was liczy sie pierwsze wrazenie.Wiec postanawiacie,ze zrobicie wszystko aby poznac te blond pieknosc.Spedzacie mily wieczor,zartujecie.Pozniej kolejne spotkanie,i kolejne.Jednak z czasem dochodzicie do wniosku,ze tak wlasciwie ta dziweczyna nie ma nic ciekawego do powiedzenia.I zadajecie sobie pytanie "gdzie ja moge poznac inteligentna kobiete?"Chcialam tylko zauwazyc,ze pelno jest takich dookola was,tylko po prostu nie rzucaja sie w oczy.A jezeli nawet to boicie sie ich.Taka jest prawda,ze wolicie latwa zdobycz niz sie wysilic i odrobine rozejzec.Nie chce was atakowac.Mozliwe ze sie myle.Ale zadaje to samo pytanie.Co sie stalo z normalnymi,inteligentnymi facetami?

Gość loliitkamoi
przestancie go adorowac - i tak oleje, jeśli ni będzie zakochany

ten koleś robi z siebie że \"co to nie on\" a tak naprawde to jest zwyczajnym dupkiem któy nie ma nic ciekawego do powiedzenia i dlatego zakłada takie debilne topiki żeby wreszcie mógł z kimś pogadać;) czasem w niekulturalny sposób ...frajer...

Sylwia: Mogę się podjąć odpowiedzi, ale nie mogę sięwypowiadać za innych facetów. Może inny by tak zareagowali, możliwe że nawet większość. Ale taka generalizacja jest krzywdząca. Każdy facet jest wzrokowcem, ale, zależy kto czego szuka. Może zwrócić uwage na wygląd ale na tym się nie kończy, nawet przy pierwszym spotkaniu. Mi akurat zdecydowanie nie podobają się kobiety wyzywające i sztucznie poprawiane, nawet jesli to jest tylko nadmiar kosmetyków, tipsy, farba, tona lakieru czy tatuaże albo kolczyki wszędzie. Jeśli kobieta sama szuka kogoś (a wyjście na publiczne łowisko jak np. pub czy dyskoteka takie jest) to sama wyglądem mówi czego oczekuje. Problem tylko gdzie w takim razie takie kobiety jak w topicu można spotkać, bo sam nie wiem. Pewnie w domu siedzą albo bawią się wyłącznie w gronie bliskich znajomych.

Gość Zdezorientowany...
O KrzH - ostatecznie ktośkogo opinię podzielam :))) Jsak dziśwrócępo kursach i imprezce to zrobię podsumowanie topicu :)))) i poskładam wasze obserwacje :)) - ciekaw jestem sam co z tego wyjdzie... :))) Ale już widzę, że chyba nic wnoszącego do tematu ale chociaż będzie śmiesznie :))) Pozdrawiam Założyciel :)

Gość zdezorientowana...
a może to Ty jesteś monotonny i sam sobą nie prezentujesz zbyt wiele dlatego trafiasz na niewłaściwe kobiety. Uwierz, jest mnóstwo kobiet, które prócz urody mają w sobie inteligencję i cenia ją też u innych

Ja w to wierzę i tylko to trzyma mnie przy nadziei :) Tylko że one chyba się trzymają daleko ode mnie albo przesiadują w jakichś tajeniczych i odludnych miejscach. ;)

Gość polecam sympozjum
:):):):):):):):):):):):):):)

Gość pytajkkkah
jestem z poznania ;) ile masz lat? :P

Gość naranja
do krzH uwazam ze sie myslisz piszac, ze jesli dziewczyna sama szuka kogos, to jesli idzie do pubu czy dyskoteki to sama wygladem dla o tym znac, ze kogos szuka- rozumiem to, ze sie jakos extra super ubierze. I tu sie mylisz. Taka normalna, inteligentna, majaca cos do powiedzenia dziewczyna nie bedzie swiecic pupa zeby dac komus znac, ze kogos szuka.

Gość Zdezorientowany...
...może jutro podsumuję bo dziś nie mam juz siły... :))) ...dobrej nocy wam życzę... :)

Naranja - napisałem, ze sposobem szukania (czyli ubiorem, zachowaniem i przebywaniem w określonych miejscach) mówi kogo szuka - takich którym się to właśnie podoba i przebywają w tych miejscach. Te myślące nie zachowują się tak ponieważ szukają innych facetów, tylko pytanie gdzie mają się poznać w takim razie. pytajkkkah - pisz do kogo te pytania

Ciekawy topik ale nie wiem jaki ma przyniesc efekt D Wogole to po co takie glupie pytania zadajecie ???????? Ja moglabym zalozyc dokladnie taki sam topik ale z pytaniem o facetow:D Ale dochodze do wniosku , ze jeden taki wystarczy

Gość Sylwia*
Witam.Chcialam sie podzielic moimi spotrzezeniami.Wczorajszy wieczor spedzilam w towarzystwie kolezanki.Wybralysmy sie do pewnego lokalu,po prostu porozmawiac.Sporo roznych koiet i mezczyzn.Zachowanie niektorych z nich wzbudzaly we mnie pewien niesmak.Sam fakt,ze o godzinie 20widzialam dziewczyne(gora 17 lat)ledwie trzymajaca sie na nogach.Okropny widok.Podobnie w lokalu,w ktorym bylam.Pelno pijanych,wyrozbieranych dziewczyn.Stwierdzam,ze we wspolczesnym swiecie to faceci troche zwolnili a kobiety czasami traca glowe.Dziewczyny trzeba sie szanowac.Piszecie ,ze chcecie poznac kogos wartosciowego ale jak to zrobic skoro niektore z was nie reprezentuja soba zadnych wartosci.Nie chce nikogo atakowac,w koncu jestem jedna z was,jednak apeluje o chwile refleksji.Nie dziwi mnie wiec,ze coraz wiecej spotykam takich mezczyzn,ktorzy stracili wiare w nas "kobiety".

Jak sama zauważyłaś - niektóre kobiety mają równie niskie pobudki jak tzw większośc mężczyzn - kasa i władza, którą trzeba oczywiście zdobyć przez odpowiedniego faceta. Naturalna selekcja prowadzi do tego że pojawiają się mężczyźni którzy będą korzystac z takich okazji, a potem już blisko do jęków tych ofiar losu - \"wszyscy faceci to świnie\" albo zadowalają się byle czym i płaczą na forum że im źle. Albo siedzą i czekają na Godota albo Księciunia, którzy w potocznej ich mówie sa określani jako normalni faceci.

tyle podobnych topicow ,hmmm gdzie spotkac inteligentnego....gdzie spotkac inteligentna...??? a moze zalozyciele tych topicow sie skumaja razem?;) a tak serio to mysle ze caly problem to znalezc sie w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie ,ale dla kazdego to kiedys nastapi!!!!gwarantuje!:) pozdrowionka

Gość Sylwia*
Jest wiele samotnych osob i nie sadze,ze czekaja na "ksieciunia" z bajki.Nie moge wypowiadac sie za innych.Nie czuje sie pokrzywdzona przez los czy mezczyn. Nigdy nie uzylam stwierdzenia "facet to swinia" bo sie z tym nie zgadzam.Kazdy w swoim zachowaniu czyms sie kieruje.Zawsze staram sie zrosumiec motywy postepowania innych osob i powstrzymywac sie od oceny.Jednak najbardziej mnie smuci to,ze bywaja momenty kiedy zapominamy o tym zeby zachowac sie jak czlowiek.Niektorzy potrafia byc naprawde bezwzgledni i nieczuli.Sądze ze zdaja sobie z tego sprawe tylko po prostu nie umieja zachowac sie inaczej w odpowiedzi na sytuacje w jakiej sie znalezli. Wiem,ze moze to co pisze brzmi naiwnie. Wychodze z zalozenia,ze ludzie z nautury nie sa zli tylko czasem o tym zapominaja.