Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomka

czy to problemy z sercem??????????????????????

Polecane posty

Gość niewiadomka

Od jakiegos czasu boli mnie lewa reka taki jak by maly niedowlad bylam z tym u lekarza pierwszego kontaktu przepisal mi tabletki na roumatyzm porobil jakies badania powiedzial ze jest ok i nic wiecej przy nastepnych wizytach powiedzial ze to stary uraz!Ale mnie to niepokoji i zastanawiam sie czy to moze byc zwiazane z sercem???Mam bardzo niskie cisnienie krwi(85/55)o czym nie poiformowalam mojego lekarza.Czy ten bol reki moze byc od serca?????

Gość myślę że powinnać
zadzwonić do Wodociągów i poprosić aby podjechali specjalnym samochodem o nazwie WUKO. Niech Ci zrobią lewatywę pod ciśnieniem i to z pewnoscią rozwiąże wszystkie Twoje problemy (także i bolesnej ręki). No i ciśnienie powinno się poprawić :) Pozdrawiam

Gość Aads
To może być jaknajbardziej serce i to niskie ciśninie ??!!! oj. ALbo nawet ból od płuc idź do kardiologa a nie pierwszego kontaktu bo dla nich wszystkie bole to albo reumatyzm, albo korzonki.

Gość ankaaaaaaaaa
Jeśli drętwieją palce u rąk to często jest to promieniowanie od kręgosłupa w odcinku szyjnym.

Gość a ile czasu
a ile czasu spędzasz przed kompem? to może być od myszki komputerowej albo klawiatury

Gość niewiadomka
Moze komus wydaje sie to bardze zabawne ale dla mnie to jest naprawde problem! Pluca osluchowo ok(poprzez oklepywanie czy cos takiego tez)Palce mi nie dretwieja ta reka jest bardziej tak jaby oslabiona:(

Gość przez niskie cisnienie
mozesz miec klopoty z krzaeniem i stąd ten niedowlad , mimo wszystko pojdź do kardiologa, są Ci potrzebne badania

Gość a ile czasu
ja serio o tym kompie mówię - może być zwyrodnienie