Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awangardowa weranda

co na zaparcia????

Polecane posty

Gość awangardowa weranda

No wlasnie co jest najlepsze na zaparcia mam je juz od jakiegos miesiaca:(Pomocy pliiiiisssssss

Gość tak tak oczywiście
suszone sliwki

Gość awangardowa weranda
a czy soki owocowe(domowej roboty) tez sa dobre np. z marchwi??

Gość lewatywa pod wysokim
ciśnieniem za pomocą pompy WOMA zakończonej dyszą rozpryskową

Gość sorrysorry
na mnie nie działaja ani sliwki ani jabłka ze skorka ani soki,a człowiek czuje sie taki ciezki:(

Gość ona czyli o.n.a
a ja mam od tych zaparc hemoroidy:( I niestety nie umiem ich wyleczyc bo co je troszke podlecze to moje zaparcia je podrazniaja i takie zamkniete kolo:(

Gość mercunia
herbata pu erh

Gość maxmara35
organizm organizmowi nie rowny. Podstawowa zasada zmienić menu ... mniej przetworzonych rzeczy wiecej natury. Co ranek polecam szklanke przegotowanej wody z miodem i cytryną i jakis jogurcik z łychą musli.W ciagu dnia podjadać suszone morele , jabłka , śliuwki ... w sumie wszelakie owoce i najlepiej suszone. Dobre jest tez kiwi bo zawieta pestki.Hm całe szczęscie problem zaparć mnie nie dotyczy , ale jestem ,,smieciówą ,, i lubę te wszelakie jak ja to nazywam ,,przepychacze,,Poza tym pijcie w ci.agu dnia duzo wody niegazowanej i herbatki np. zieloną badź czerwoną. I jeszcze jedno patrzcie z uwaga na to co jecie ... nauczcie się czytać opakowania na zywnosci im mniej chemii tym lepiej , ja od tego rozpoczynam zakupy.

Gość zak
maxmara , napewno to co napisalas to jest racja, tylko u mnie doszlo mysle jeszcze jedno a mianowicie to ze rzucilam palenie i przez to zmienila sie u mnie cala przemiana materi, no i pewnie duzo wiecej podjadam jak wczesniej, a najgorsze jest to ze nie mam ograniczen ,UMIARKOWANIA

Gość maxmara35
zak .. no cóz nigdy nie paliłam , wiem skadinad ze niektórzy boja się porzucić owy nałóg właśnie z obawy przed tyciem. Moja maxyma ...jedz czesciej a w małych ilosciach to skutkuje , organizm szybciej trawi i duzo,, przepychaczy w,,szak to zdrowe i smaczne przekaski :))

Gość wytatuowana..
Xenna extra lub serek Brie po ktorym ma się odrzut atomowy.przynajmniej ja :D

Gość ja tam...
jedz jogurty Jogobella to nie zdążysz do kibella.