Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36 latka

Szukam kolezanek 36 latek

Polecane posty

Gość 36 latka

Szukam kolezanek 36 latek dziewczyny moze sie poznamy !!!!!

Gość takie stare to jeszcze żyjo
???

Gość 36 latka
chyba nie tylko ja zostałam :) bo nikt sie nie zgłasza . Spadaj z topicu kretynie

Gość 36 latka
Pisalam 36 a nei 26 !!! sam sie ze soba pozykaj tylko na to jestes skazany :(umrzesz od onanizmu i nerwy i serce wysiadka :)

??? nie dość, że stare to jeszcze bez poczucia humoru ten topik nie ma najmniejszych szans przetrwania "trzeba mieć fantazję babciu" :D

Gość mający kolkę w mózgu
a ty niby masz fantazję, tak?Współczuję......

czego współczujesz?

Gość 36 latka
a dla ciebie szczyt fantazji tj. czy takie stare to jeszcze zyja ? Załosni onanisci na damskim forum juz spac i raczki na kołdre .

Gość 36 latka
Ja tez Ci wspólczuje ciezko tak chyba bez kobiety?

Jestem tylko kilka lat młodszą od Ciebie babą i nie raz zdarzyło mi się rzucić podobnym żartem na topikach, które zakładali sporo starsi od Ciebie i jeszcze nigdy nikt tak nie reagował, a raczej z przymrużeniem oka do tego podchodzili, a gdy na koniec pisałąm, że chodziło mi o ich sprawdzenie poczucia humoru tylkoradzi byli z tego, że nie są sfrustrowanymi wapniakami, bo z takimi to nikt nie chce gadać. Dziewczyno, więcej luzu i dystansu:)

Gość 37
a właściwie 38 kalendarzowo może być?

Gość a ja mam 32
witam ciepło :)

Gość 36 latka
Wiesz nie porafie Cię zrozumieć wchodzisz tujakoprzebieraniec walisz żartem ,który nim nie jest . Kto sie z tego smieje Ty sama? Podac chusteczke ,zebys mogła osuszyc monitor ,bo rozumie ,ze twój zart rozbawił cie do lez. Może mam zbyt malo dystansu do siebie ale to nie znaczy ,ze pozwole sie obrazac byle komu i byle gdzie . Pa babciu to chyba zart w twoim stylu

Wcale się nie dziwię, że SZUKASZ KOLEŻANEK Pa

Gość 36 latka
jasne jasne 32 -40 to chyba bez róznicy:) Dziewczyny jak wam sie układa w zyciu ? Ja mezatka staz 15 lat córka 14 latka Praca nudna własna firma jednoosobowa zarobek spoko ,ale praca nuda . Maz telemaniak milutki mis :)

Gość 36 latka
Kazdy szuka Ty chyba też :) Dokucza mi samotnosc dziwny rodzja samotnosci nie ma rodzenstwa . Starzy znajomi jakos sie to rozeszło wszystko głównei finanse .

Gość 37
ja też jestem mężatką już 13 lat,ale bezdzietną.Nie narzekam na swoje życie,jakoś mi się układa.Kontakty ze znajomymi sprzed lat nadal utrzymuje mimo iż wyprowadziłam się ze swojego miasta.Czasem dopada mnie jakaś depresja,ale walczę z nią zawzięcie:-)

Gość 36 latka
Mni tez dopada taka deprecha dzisiaj był starszny dzień . Nawet nieposzłam na zajecia aerobicu a on trzyma mnie w miare dobrej formie psychicznej . Najlepsi sa starzy znajomi czesto Ci nowi sa tylko jakis czas a pozniej sie to urywa . Mi sie jakos nie udalo podtrzymac znajomosci ,albo dzieci ,albo kase . Czesto tylko jak czegos chcieli a jak tak nie chciałam .

Gość 37
przyjaźnie się jeszcze z koleżankami z liceum,czasem nie widujemy się prawie rok,ale nikt do nikogo nie ma za to pretensji,szanujemy swoją prywatność.Ale jak się spotkamy to nie można nas rozerwać.Tu gdzie teraz mieszkam mam tylko jedną dobrą koleżankę,ale to nie przyjaciółka niestety.Na nowe znajomości nie liczę,bo jak sama napisałaś dziś jest wszechobecny materialiżm i już się na tym okropnie sparzyłam

Gość 38
38 i jeszcze żyję hurra!!! no i babcia tez mogę byc nie przeszkadzało by mi to,swoich dzieci tez mam spora gromadkę, uwielbiam je :)dzięki nim nie mam czasu sie nudzić ale koleżanki na małe ploteczki bardzo wskazane:) 🌼 🌼 🌼

Gość ja też 37
Też mąż ,2 dzieci i często doły? Babcią nie zamierzam zostać bo nie wyglądam i nie czuję ale chętnie z wami pogadam:)

Gość 36 latka
Cześć Laski :) dzięki za wpisy . Ja jestem ze slaska preferuje ploteczki takie przy kawce te wirtualne tez sa miłe jednak brakuje np. zapachu zaprzonej kawy . Fajnie miec chyba tak gromadke dzieciaków ja mam 14 s-to latke i oj czasami jest cięzko .

Gość 38
moj najstarszy syn w tym roku kończy 15 i śmieję się,ze mogę zostać babcią bo przychodzą do niego jakieś starsze dziewczyny 17-18 letnie hmm... ale chyba trzymam się nieżle bo jak idę z moimi dziećmi to mi mowią wszyscy,ze wyglądam jak ich starsza siostra:) miłe.... 🌼🌼🌼

Gość 38
moj najstarszy syn w tym roku kończy 15 i śmieję się,ze mogę zostać babcią bo przychodzą do niego jakieś starsze dziewczyny 17-18 letnie hmm... ale chyba trzymam się nieżle bo jak idę z moimi dziećmi to mi mowią wszyscy,ze wyglądam jak ich starsza siostra:) miłe.... 🌼🌼🌼

Gość 38
ooo! dubelek:) sory

Gość KARAKA JAKA
35 l. Warszawa, też sobie z Wami pogadam z chęcią :)

Witam dziewczyny:) 36- cio latka,mezatka z dwójka uroczych córek melduje sie na Waszym topiku:D:D

Gość 37
I żyję...trochem młodsza od węgla :-D

Gość 36 latka
Fajnie ,że wpadacie ::) Ja nie moge zaczernic nicka pisze wejdz tu i nic mi sie nie podswietla:( i niemoge wejsc i sie zarejstrowac nie wiem czemu tak sie dzieje . Dziewczyny jak wam mija wieczór ? ]Ja miałam wczoraj staszta depreche dzisiaj jest fantastycznie może z powodu ekipy remontowej w mieszkaniu . Cos sie działo i tyle ludzi nie znosze być sama . Skad jestescie ?ja juz pisalam jestem ze slaska ćwiecze ,biegam ,aerobicuje sie pracuje i ucze sie wychowywac nastolatke .

Gość 36 latka
ja nie spie :) japodnosz skad jestes?