Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do fryzjerów

pytanie do fryzjerów o trwałą na długie włosy

Polecane posty

Gość do fryzjerów

Mam proste włosy (ale podatne) długości za ramiona, czy da się zrobić na nie trwałą, chciałabym mieć loki (najlepiej takie spiralki) czy się to da zrobić?

Gość hiho
Nie jestem fryzjerką, ale mam włosy do pasa (po rozciągnięciu, bo skręcone sięgają łopatek) i trwałą. To się nazywa trwała piętrowa, była robiona jakimiś specyfikami L'Oreal, całkiem fajnie wyszło. :)

Gość do fryzjerów
a jakiej średnicy masz te loki (około) takie małe loczki, czy duże fale, no i czy nie zniszczyla Ci ona włosów?

Gość góra.....
do góry, naprawdę fryzjerki nie mają dostępu do netu?

Gość hiho
O, jesteś ;) Mam takie sprężynki. Może były trochę przesuszone, ale starczył tydzień intensywnego odżywiania i po sprawie.

Gość góra.....
Ja mam włosy trochę pocieniowane (najkrótsze od dolnej częsci ucha) po skręceniu to chyba bym miała je na czubku głowy, 2 sprawa to to, że farbuję włosy i + trwała, no ciekawe. Za parę dni wybieram się do fryzjera na farbowanie, to zapytam jak to widzi, A jak sobie radzisz z odrostami?

Gość fantazjaaaa
więc to zależy czy masz równe końcówki czy też masz włoski wycieniowane ja mialam wycieniowane i gdy poradziłam sięfryzjerki co myśli o loczkach w moim przypadku odradziła mi powiedziała, że lepiej mieć je równe

Gość góra.....
no właśnie mam wycieniowane, nie tak bardzo na pazurki, ale trochę są,