Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roni350

tusz wydłużający pupa czy warto kupić, czy jest naparwde dobry?a moze inny, jaki

Polecane posty

Gość roni350

hej dziewczyny poradzcie mi prosze, musze kupic tusz do rzes, lubie efekt naprawde dlugich rzes kosmetyczka doradzala mi tusz wydluzajacy pupa? co o nim myslicie? czy warto wydac te 60 zl? do tej pory uzywalam lancome i byl ekstra, ale nie kupowalam go w polsce, tu jest cholernie drogi, a teraz sie skonczyl i musze cos kupic, dlatego czekam na wasze podpowiedzi

Ja używam tuszy Max Factora i gorąco polecam...są naprawdę super. Nie kruszą się, pięknie pokrywają rzęsy, nawet te cienkie i \"lichawe\" :) Cena też przystępna... Spróbuj :)

Gość roni350
a co z pupą czy probowalas?

RONI JA POLECAM LOREALA DWUFAZOWY - GENIALNY!!! tez 60 zł, ale opłaca się. pogrubia i wydłuża, nie kruszy się i dobrze zmywa.

Gość roni350
ok a jaki max factor polecasz, nie chce zbyt pogrubiac rzes bo i tak mam ich sporo, chce super wydłuzyc? a tak w ogole to dzieki za podpowiedzi

Kosmetyki PUPA to rewelacja. Nigdy ich nie uzywałam bo sa dosyc drogie, jednak moja szefowa zachwala je pod niebiosa. Jesli możesz - myslę, że warto wypróbować.

Gość to skąd wiesz że to rewelacja
skoro nigdy nie używałaś, pustaku:o Jakby ci szefowa gówno zachwalała, to byś jadła???

Gość roni350
no co z tym max factorem, polecicie mi jakiś tusz, czy jednak zdecydoac sie na pupa?

roni350... ja śmiało mogę Ci polecić FLEXTENCILS (Lancome). Używam od barrrrrrdzo długiego czasu i dotąd byłam mu wierna, gdyż mnie zadowalał w 100%-ach ;-) Aż w końcu, tydzień temu, dla odmiany (po wielu niezmiernie pozytywnych recenzjach koleżanek) - kupiłam: VOLUME SHOCKING(L\'oreal). Jeden i drugi - REWELACYJNY! Jeśli zaś Lancome jest wg Ciebie za drogi (o czym wcześniej sama wspomniałaś) --> zwróć uwagę na Shocking\'a. Uważam,że jest świetny (a przy tym prawie połowę tańszy od Flextencils\'a) ;-) Niesamowicie pogrubia, wydłuża i podkręca rzęsy. Nie wierzyłam,dopóki sama się nie przekonałam. Szczerze polecam!

Gość Annanastazja
Ja polecam Maybelline - takie 2 w 1 - volume+ z jednej strony baza wydłużająca a z drugiej tusz do rzes czarny - cena 36zł razem z 2 lakierami do paznokci Super!