Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadkASZMATKA

DLA ZADOWOLONYCH Z ŻYCIA

Polecane posty

Gość gadkASZMATKA

Czy są jeszcze tacy ? Tylko zdrady ,zazdrości itp.Ja mam udane życie osobiste i właśnie uświadomiłam sobie że mam świetnego faceta i po16 latach kocham go coraz bardziej.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zieeeewam
no i?

Gość gadkASZMATKA
TO DOPIERO POCZĄTEK

Gość zaaadowolona
A ja codziennie chucham i dmucham ! Jest mi DOOBRZE! Powtarzam to sobie i ukochanemu. I korzystam z tego ,że jest ok! Jestem baaardzo zadowlona.

Gość operatorka
To gratuluje, że Tobie się układa:) Ja również nie narzekam, jest coraz lepiej.Nad związkiem trzeba cały czas pracować. Ja jestem w związku ponad 7lat , z czego w małżeństwie idzie już 5rok:)

Gość operatorka
Krzysiu , a dlaczego nie jesteś zadowolony?? Czego Ci brakuje?

Gość operatorka
Tak szczerze to powiem Ci , że mimo iż mam kochaną osobę, mam problemy sama ze sobą. Mimo , że nie powinnam mieć powodów do narzekania, to jednak.. Moja psychika jest bardzo "zachwiana". Często też mam różne czarne myśli, mój mąż nie wie już jak mi pomóz.. Z pozoru wydaje się uśmiechniętą dziewczyną , ale wewnętrznie jest różnie. Mam również różne lęki, fobie, schizmy które nie dają mi normalnie żyć. Cały czas powtarzam sobie , że musze zmienić nastawienie do życia, ale jest to trudne do osiągnięcia. Jest jeszcze wiele r óżnych powodów, ale ten topic akurat tego nie dotyczy , więc więcej na ten temat nie będe się rozpisywać Zycie jest jedno i powtarzaj sobie to cały czas! Zycie jest bardzo krótkie. Niby boimy się śmierci , ale myślimy o niej.. Myśl pozytywnie!

Gość gadkASZMATKA
JESTEM szczęśliwa , ale moje życie nie jest usłane różami, były chwile bardzo ciężkie ,straciłam bardzo bliską mi osobę, ale życie idzie do przodu i KOCHAJMY SIĘ MOI DRODZY bo nigdy nic nie wiadomo.

Gość gadkASZMATKA
DO KRZYŚKA25 TO ZMIEŃ TO,co ci w życiu przeszkadza?

Gość tht6
thb