Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka123

woj.śląskie-kamerzysta,zespoł

Polecane posty

Gość agnieszka123

poszukuje fajnego kamerzyste i zespolu

Gość motylek_85
www.pozowski.webpark.pl ;p

Gość slubowalam
ja mialam pana thomana

Gość oj....
A może tak bez reklamy!!!! Wystarczy podac do siebie adres na skrzynkę aby dostać informacje.

Gość slubowalam
a ja juz nie znam adresu tego kamerzysty

Gość oj....
Właśnie oglądałam stronę www.pozowski.webpark.pl To trzeba naprawdę zobaczyć!!!!! Przy filmie nr 3 aż popłakałam się ze śmiechu gdy widziałam uciekającą panią fotograf. Chyba coś ze mną jest nie tak bo zawsze myślałam że jeśli ktoś się reklamuje i określa się jako profesjonalista to wynik jego pracy ma poziom nie osiągalny dla amatorów. W wypadku tego fotografa i zarazem videowca chyba wszystko jest odwrotnie, on nie osiąga poziomu amatorów. Wcale nie chciałam być złośliwa ale sami zobaczcie tą stronę.

Gość slubowalam
ona tam co troche ucieka....ale tak to juz jest jak jest tylu fotografow i kamerzystow razem

Gość oj....
...i to ma być ten profesjonalizm dzięki któremu zamawia się usługę??? Wstyd pokazywać a jeszcze bardziej publikować i polecać takiego usługodawcę. Jestem ciekawa czy te młode pary wiedzą że są pokazywane w internecie ich wizerunki.

Gość Kurka. wodna.
może być i on.... Jeśli ktoś lubi ściągane od innych pomysły, kiczowate obrabiane z zamysłem efekciarstwa zdjęcia zamiast treści to czemu nie. Zdjęcia mogą podobać się parom młodym ze wsi gdzie efekciarstwo i detale są ważniejsze od młodej pary.

Gość Anna1982_
Kamerzysta , Fotograf , Zespół ? Ja miałą zamaszystą ekipę IMPREZOWNI , zrobili dla mnie komleksową fajny album , niebanalby film , a Zespół potrafił fajnie zabawić. www.imprezownia.net Słyszałem też o dobrych fotografach : www.piskula.pl oraz http://www.studioquattro.pl/ Powodzenia !

Mi dziś udało się załatwić za jednym zamachem i zespół i fotografa z wizażystką, samochód oraz oprawę ślubu, którą mam za darmo. Mogę tylko polecić!!!! www.kusza.org Kilkanaście zespołów, kilku dj`ów, fotograf, samochód, oprawa ślubu - do wyboru do koloru :)