Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLKMGC

CZARNA MAGIA- czy naprawde istnieje?

Polecane posty

Gość Kazimiera9131
Biala magia, z tego korzystajcie .Mi pomogla wyjsc z problemow zdrowotnych Beatris Friczer. Pisalam z nia mailowo wrozkabeatris@gmail.com i moge z czystym sumieniem polecic.

Gość gość
do,,istnieje niesetty,, nie tylko na ukrainie czy bilorusii to w posce tez ,,osoby jaki wydajem z siebie czarna energeje

Gość Blackmagicwoman

Tak czarna magia istnieje i jest silna w działaniu. Ta kobieta nie musiała rzucać uroku na Twojego męża. Osoba praktykująca czarna magię jest połączona z demonami i dlatego działa zniewalająco na ludzi. Nie jest to działanie ludzkie, tylko demoniczne. Znam to z praktyki. 

Dodatkowo jeśli ona była zainteresowana nim to mogła zrobić rytuał, bo tacy ludzie są przyzwyczajeni do osiągania swoich celów przez okultyzm. Zwłaszcza jeśli zdobycie mężczyzny wiąże się z robiciem rodziny, zadaniem komuś cierpienia, ciemna strony mocy się tym zajmie. 

Większość ludzi popuka się w głowę słysząc coś takiego, ale to prawie pewne, że Twój mąż został zniewolony duchowo niż odszedł pod wpływem uczucia miłości. 

Gość
Dnia 14.05.2012 o 19:52, Kocia Czarownica napisał:

Oczywiście, że tak. Jest osoba, która do dziś nosi na sobie brzemię uroku rzuconego przeze mnie... ALe dobrze mi się z tym żyje, ponieważ zasłużył sobie. Moja wiedza jest na tyle potężna, że nie boję się zemsty, ani odwrócenia uroku.

oczywiscie, ze jest i ze dziala

sama robilam odplate- dostajesz tyle, na ile zasluzysz]

ehh szkoda ze takie osoby jak kocia czarownica juz nie sa na forum i nie am z kim pogadac