Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLKMGC

CZARNA MAGIA- czy naprawde istnieje?

Polecane posty

Gość semtex
czy twój kot zobaczył ducha ?

Gość co za patałachy!!
Kotka, robiłaś to raz czy wiele razy? Potrafiłabyś też pomóc komuś, kto nie ma tak tajemnej wiedzy, a chciałby rzucić klątwę/urok na kogoś, kto ewidentnie na to zasłużył?

Nie, drażniłam się z nim ale wyszło rzeczywiście zabawnie :D Mogłabym pomuc, ale na pewno nie internetowo czy na odległość. To wymaga spotkania, zropbienia pewnych rzeczy razem i przede wszystkim posiadania rzeczy ofiary, inaczej się nie da.

Gość co za patałachy!!
rozumiem, że pewnie nie dzielisz się swoją wiedzą z przypadkową osobą z forum? Niestety, mieszkam zagranicą, wielka szkoda :)

Gość semtex
podobno kot to jedyne zwierzę ,które widzi duchy

Owszem, koty są najbardziej uwrażliwione na strefę duchową, choć psom też się to zdarza (wyczuwają). Nie dzielę się, ponieważ po peirwsze nie da się wszystkiego tak dokładnie opisać, żeby osoba niedoświadczona mogła cokolwiek zrobić. Po drugie kiedyś próbowałam pomuc na innym portalu, to pare tygodni później nożownik mnie prawie zabił i jestem pewna że miało to związek, bo wcześniej dostałam ostrzeżenie ale było już za późno. Pozostała mi już tylko blizna. Człowiek, który nosi mój urok jest bogaty, ma dobrą prace i wygląda dobrze, ale nie doświadcza miłości choć rozpaczliwie szuka już niemal wszędzie od kilku lat. Nie znajdzie, ale on jeszcze o tym nie wie. Obserwuję......

Gość kocia czarownica to noxelia
ta która ma schizofrenie i otwarcie o tym mówi ze ma , nie słuchajcie tego dziecka bo bredzi jakies bzdury schizofrenia i magia to nawet trzyma się kupy hahaha

Gość Spytajcie
Algaza , on wie siedzi tu i pisze z kilku ników:-)

Gość viperrila
dziwne

Gość gość
znam osobę która naprawdę ma wiedzę i potrafi pomóc, mi też pomogła w sytuacji naprawdę beznadziejnej.

Gość cherrywine
do gość powyżej dasz namiar na tą osobę ?

Gość gość
magia to zło a za to idzie się do piekła

Gość gość
Istnieje.Otarlam sie o czlowieka,ktory sie nia para.

Gość gość
upup

Gość gość
upup

Gość gość
Istnieje ja będąc w związkach z innymi mężczyznami dostawakami tak po d***e ze hej ale przypomniałam sobie ze miałam jednego faceta którego kochałam wrócił do zony i ta miotka jego na bank coś wykombinowała bo do tej pory życia nie moge sobie ułożyc przez 10lat normalnie byłam juz i u wróżki u kpiędzą egzorcysty też nadal szukam tej pomocy dowiedziałam sie ze winna jest jego żona moja babka z reszta wcale sie nie dziwię sąsiadki i czarna właśnie magia tak tylko co ci ludzie będą mieli po śmierci to wolę nie wiedzieć tak sie o krzesło w piekle kłócić z samym diabłem też nie za bardzo.:-/

Gość gość
Myślę , ze ta Pani wykorzystała magię aby zaszkodzić . Przeszłam ostatnio przez coś takiego masę problemów :/ Tylko dlatego, ze chciałam komuś pomóc na kogo rzucano klątwy i uroki - podawałam namiary na osoby , które mogą ściągnąć takie rzeczy. To zaczęto na mnie rzucać. Mało nie osiwiałam ! Na końcu czułam jakby mi ktoś życie wysysał - to było straszne ! Boję się takich rzeczy .... urwałam kontakt z osobą , której chciałam pomóc i musiałam iść do egzorcysty . Do dziś nie mogę uwierzyć w to co mnie ostatnio spotkało :/ Dlatego powiem wprost z daleko od takich osób, które chcą zaszkodzić drugiej osobie i to w tak perfidny sposób . Ja mało nie zwariowałam - mąż tez miał problemy ! Wyszłam z tego cało - ale powiem szczerze ...że długo nie wpuszczę do domu kogoś , kto ma jakies takie kontakty z klątwami i urokami ! Tego nalezy trzymać się z daleka !

Gość ksiądz odtumanek
A zauważyliście, że jest mnóstwo ludzi, którzy spotkali się z tymi złymi magami, czarodziejami i ofiarami klątw (lub sami byli ofiarą klątwy), a nie ma takich ludzi, którzy potrafiliby skutecznie klątwę rzucić. To, co piszecie, to nie jest magia i klątwy. To życie, podłość i głupota ludzi, zawiść i przypadek. Magia nie istnieje. Hitler nie był diabłem, był człowiekiem. A to, że zdradza cię mąż, to wina mentalności męża, a nie uroku.

Gość gość
A ode mnie to mężczyzna odszedł... długo nie mogłam się pozbierać aż w koncu zaryzykowałam i zamówiłam na niego urok miłosny na biala-magia.pl ,nie wierzyłam że się uda, ale po 1,5 miesiąca on do mnie wrócił... i jak na razie jest między nami świetnie.

Gość gość
www.szeptucha-wrozka.pl Polecam

Gość gość
zaplace 10 tys. zl za odzyskanie mezczyzny, moj mail: martownia83@wp.pl. Place tylko po efektach!

Gość gość
Do martownia83@wp.pl z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
Magią zajmuję się od wielu lat z niezwykle dobrymi skutkami - do tej pory ludzie, którym pomagali zawsze wracali do mnie, głównie po następne rady i wskazówki dotyczące życia. Moje karty są nieomylne, nigdy nie podpowiedziały źle, zawsze wskazują odpowiednio w jaki sposób postąpić, w jaki sposób rozwiązać sytuację. Szczególnie dokładne są w sprawach miłości i zdrowia - dlatego zachęcam do udziału w sesjach tarotowych wszystkie osoby potrzebujące. Potrzeba by zmienić swoje życie, ulepszyć je, jest silna i z moją pomocą zobaczysz niebawem efekty. Pragniesz miłości? Dostaniesz ją. Powiedz czy chcesz wiecej? Jesli tak, napisz. Pomogę Ci to uzyskać. Napisz do mnie nadijalau@wp.pl

Gość gość
Czarna magia oczywiście istnieje, zajmowałem się tym kilka lat ; - )

Gość gość
Czarna magia oczywiście istnieje, zajmowałem się tym kilka lat ; - )

Gość Fryzjer damski
Moja żona tez miała czarną magię, ale na moją prośbę sobie zgoliła.