Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggalicyjka

Mój mąż...

Polecane posty

Gość a l e a l e
dobre dobre tylko żeby jej coś nie zrobil bo chwile siedziała przy kompie to może jej się zmarszczki tu i ówdzie porobiły

Gość to prowokacja
PROWOKACJA! jeszcze bym uwierzyła że tak egoistyczni faceci są na świecie ale takie głupie kobiety??!!!??? szok!!! skoro zgodziłaś się być jego utrzymanką.Jesteś bez szkoły,pracy itp! to żałosne! może lepiej żebyś nie miała dzieci bo taka rodzina jaką Ty stworzyłaś jest nienormalna i co Ty z tą szczerością?Szczerość ma jednak swoje granice.U twojego męża to nie szczerość tylko zwykłe chamstwo.Jakby mi mój tak powiedział to ja bym mu .... a kobiety w ciąży są słodkie.Moja szwagierka była chudziutka całą ciążę i brzuch miała niewielki.Po ciązy wygląda super. a zresztą twój mąż ma jakieś zaburzenia psychiczne chyba.Idz z nim do lekarza

Gość stopklatka
o wróciłaś???

Gość a ty moje dziecko
Wiem, że galicja i poznań to dwie różne rzeczy, ale cos mi tu tą kasiastą Barbie zajeżdża.

Gość stopklatka
już nie piszesz o swojej kaście??? co jest???

Gość gęś głupia gęś
A tak wesoło było :( hehehehheeheheh :P

Gość stopklatka
właśnie no pochwal się jeszcze troszkę proszę ....

Gość borabora
Oj coś mi się zdaje ,że to nie mąż ylko ty! Dupy ci sie nie chce ruszyć z domu! Na studia nie da , na żone w ciąży patrzeć nie może, a może to ty wcale nie chcesz dziecka?Wygodna jesteś! TO paraduj sobie na różnych smętnych wernisażach, tylko uwazaj bo słoma ci z butów ucieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stopklatka
hahaha Prowokatorka czy nie przynajmniej się pośmiałam

Gość ggalicyjka
jestescie nienormalnei zazdrościcie mi

Gość ale czego
słomy? głupoty? braku ambicji? chamstwa? posożytnictwa?

Gość kiwi kiwi
Galicyjka powiedz czym ty sie zajmujesz caly dzień? bo rozumiem ze nie pracujesz nie uczysz sie a w domu masz gosposię

a ja wiem czym ona sie zajmuje!! pewnie cwiczy,dobiera odpowiedznie diety,chodzi na solariumm,i ogolnie inwestuje w siebie bo na szkołe jej szkoda) i ma swiadomosc ze facet jest z nia dla wygladu i jak przytyje albo zblednie to kupi jej kawalerke i sie laleczka wyprowadzi i tak całymi dniami zyje pod presja. eh...szkoda mi jjej,nie dosc ze jest pusta i glupia to jeszcze dawno nie spatkałam tak zakompleksionej i niedowartosciowanej osoby...

Gość a ja znam..
tę pannę..dymałem ją aż miło!Młodziutka jest i głupia i pęka z dumy gdy ją walisz w dresie Pumy hehe.Daje każdemu,kto ma kasę.Nie jest dobra w seksie bo nawet obciągać nie umie porządnie a i piernąć jej się zdarzy podczas hehe.

Gość a ile Ty masz lat dziewczynko

Gość a ile Ty masz lat dziewczynko

Gość pytam o to co poprzedniczka
na zdjeciu wygladasz na 15 ale wypowiedzi jak 10 -latka? wiec ile...hmmmm? 12? 13?

Gość Cappucino z mlekiem
wygląda nie więcej niż 17 lat.Poza tym skoro ma faceta(męża) to po co ma konto na randkach internetowych?Glupia laska.

Gość marcinz
a mi ona się nie podoba.Na tej stronie co jest jej zdjęcie pewnie wiekszość pochwalnych opini wpisała ona a drugą cz ęść pedofile. Dla mnie kobieta musi wyglądać i zachowywać się jak kobieta.Mieć inteligencję kobiety. A takie coś o twarzy dziecka i IQ 20 mnie nie kręci.