Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arkadia_rzeszow

Mam problem z mezem

Polecane posty

Gość Co to znaczy że
ma taki telefon ktorego obslugiwać nie możesz, nie rozumiem, a co ty jesteś uposledzona umysłowo czy co ? Jak nie możesz zobaczyc kto dzwonil lub przeczytać jego sms-a ? Zapytaj go wprost kto dzwonil i kto przysła w nocy sms-y, zobaczysz co powie.

no wlasnie zawsze mi mowi ze to nic waznego... a nie umiem telefonu komorkowego obslugiwac takiego jakim on sie posluguje.. ja umiem tylko nokia bo tylko taki uzywam.. i latwo sie Wam wszystkim pisze a mnie sie zyc odechciewa... chcialam z nim miec gromadke dzieci, ale on caly czas mowi ze nie jest na to gotowy... i ja juz nie wiem co mam zrobic :((

Gość Uważasz że jesteś
idealną żoną bo jak piszesz ... " gotuje mu, piore, sprzatam za nim, no i kocham nad zycie" ... Daj spokoj dziewczyno, albo nie masz wszustkich w domu albo to NĘDZNA PROWOKACJA SMARKULI, bo dorosla kobieta takich idiotyzmów nie wypisuje :-D Dziecinko drogie nie wywołuj wilka z lasu, bo jak naprawdę ciebie cos podobnego spotka to dopiero zobaczysz co to znaczy przezywac zdradę :-D

Gość niunieczka 26
o rany szkoda nerwow..kolejna biedna usidlona bladynka.. a on pewnie nie nadaza w przebieraniu w nowych panienkach.kogos w domu do sprzatania i gotowania dobrze miec.. i po co pytasz o porady jak i tak stajesz okoniem i wszystko wisz najlepiej..po tym co napisalas niestety chyba nikt nienapisze ci tego co chcialabys uslyszec..czyli?no niewiem?czegos w rodzaju?moze on sobie nie radzi moze daj mu troche czasu hehe.. podniosl reke raz podniesie i drugi..EGOISTA na maxa do tego pewnie z kasa..ale nie ty nie odejdziesz bo co ty bez niego zrobisz..no i ..kochasz go. uzaleznienie od facetow!!to jest podstawowy blad wiekszosci kobiet..

Gość Masz doiro 24 lata

Gość Masz dopiero 24 lata
Rzuć go w cholerę starego pryka i znajdź sobie kogoś innego. Po co ma ci życie zmarnować?!

Gość gołym
gołym okiem widać, że to prowokacja! buhahaha

Gość ha ha ha hihi
co za nędzna prowokacja. Smarkulo do nauki :-D

Gość podejrzewam ze
ona nie jest samarkula i ma nawet ze 30 lat a coz głupich nie sieja głupi sami sie rodzą

Gość Różowa pantera
On cię zdradził a ty chcesz jeszcze z nim dalej być? Wiem jak bardzo boli zdrada, bo sama to przeszłam. Jeżeli dał ci powody do takich podejrzeń, sprawdzaj z kim rozmawia, jego adresy, gdzie chodzi po pracy? Szpieguj go, może to nie łatwe ooo, albo namow koleżankę, aby go obserwowała.Jeżeli sam ci się do tego nie przyzna, bądż nie wyjdzie, to przy okazji, to się nigdy nie dowiesz.Niepewność jest najgorsza, bo nigdy wtedy nie wiafdomo, czy się stoi na twardym, czy miękkim gruncie.