Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hubalek8

dlaczego warto kochac

Polecane posty

bo miłość to gamma uczuć nadających życiu inny smak, sprawiajacych ze żyjemy pelniej. Miłość to połączenie namiętności, pzyjaźni, bliskości, połączenie dwóch samotności ... Tych powodów jest bardzo wiele ...........................

Bo jak powiedziala Barbra Streisand w jednym ze swoich filmow: \"Because it feels fuckin\' great\".

Nie pytaj dlaczego, bo kocha się po prostu :-D, pozdrawiam

Gość kochać
bo kochanie to coś co rozświetla Ci drogę w życiu...już z kimś, to najpiekniejsze motyle,tam głeboko...jak w lecie pośród traw...to kolory tęczy i jeszcze więcej.....to kochanie, miłość, nauka, wiara...w tego drugiego,w połóweczkę....kochanie to sen, jawa, magia, czaty,to świat Twój i Jego.Wasz....JESTEM ZAKOCHANA!!!!!! w moim Aniołeczku :-)))))))))

Gość kobieta po40
a kto ci powiedzial że warto ja mysle że nie warto

Gość kochać
WARTO! dla mnie warto kochac . kocham i czuję się kochana przez duze K. KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kochać
poza tym nikt mi nie musiał ówić takich rzeczy. To samo przychodzi, jeśli tylko się chce tego....

Gość druga kobieta po 40
NIE WARTO!!!

Gość HŁE HŁE
WARTO KOCHAC, ZEBY POTEM ZAKŁADAĆ TOPIKI PO CZYM POZNAĆ, ŻE ON ZDRADZIŁ, MÓJ FACET MA KOCHANKĘ, KOCHAM GO, CHOĆ ON TRAKTUJE MNIE JAK SZMATĘ ITP ITD.............

Gość kobieta po40
wiesz warto z wzajemnością chyba jedynie matka jak rodzi dziecko jest w stanie cieszyc sie miłościa do niego i jak na początku bez wzajemności ale przy relacji kobieta mężczyzna nie bedzie zbyt długo kochac bez wzajemnosci pozostanie samotna

Gość slodziutka...............
kochac???czlowiek bez milosci nie moze istniec.milosc jest najpiekniejszym uczuciem na swiecie.ale przewaznie jest tak ze zakochujemy sie w draniach i z pieknego uczucia rodzi sie bol,lzy i męczarnia...