Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25

ciągle snią mi się koszmary

Polecane posty

Gość kasia25

narzeczny wyjechał za granice na trzy miesiace, nie brał komórki bo wzioł laptopa,żeby codziennie na gg ze mną gadać. Okazało się,dowiedziałam się od żony jego kolegi który pojechał z nim,że nie załozyli im neta w domu,nie mam z nim kontaktu do tygodnia. Sni mi się ciagle że ucieka sprzed ołtarza, serce boli mnie jak tylko sie obudze boli jak zasypiam,(nerwice serca mam) i normalnie czuje ze dzieje się cos złego! Bardzo mi z tym źle. Ja wiem że on dużo pracuje i jak konczy prace do biblioteka gdzie mają net za darmo jest nieczynna,ale jak jutro nie zobacze go na gg,bo soboty ma wolne,to poprostu szlag mnie trafi. Nie dziwię się że 95% zwiazków na taką odległość sie rozpada, kicham te kase wole nie miec plazmy i auta za 30tys a miec go blisko siebie!

Gość GusMis
Skąd ja to znam. Mój kiedyś też tak wyjechał. Na 3 miesiące do USA. Kontakt z nim miałam raz w tygodniu, bo pracował po 12 godzin i jak miał wolne w niedzielę, to szukał miejsca, gdzie mógłby skorzystać z internetu lub czasem dzwonił. Do dziś na wspomnienie tamtego okresu potrafię wpaść w histerię i płakać godzinami. Dlatego trzymam za Was kciuki i zobaczysz wszystko będzie dobrze. Według sennika, gdy zakochani śnią, ze idą do ołtarza oznacza to rozłąkę - wiec to tylko potwierdza to, ze teraz nie jesteście razem. Poza tym sny się tłumaczy na odwrót, wiec na pewno wszystko będzie dobrze.

Gość kasia25
dzis załozyli mu neta juz jest dobrze, ale co sie nadenerwowoałam to moje!