Onaaaa 1673 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Ty tak robisz. Tak bo te wywiadówki to strata czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 415 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie jestem i nie byłem zainteresowany elkom w matrymonialny sposób Też zauważyłem, że to jest bardziej relacja starszej siostry z młodszym ( mniej inteligentnym) bratem, niż romantyczna. Leżak elki nie pociąga. Nadaje się do pitu pitu, bo cały czas jest pod ręką i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Bo posiadanie jaj to trochę za mało. Jeszcze trzeba umieć z nich korzystać. Posiadać to można za kasę dzifkę nie kobietę. Korzystać to on może odpłatnie z dowozem do domu, bo w realu boi się własnego cienia Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak bo te wywiadówki to strata czasu. O kurrwa jaka patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, jeansy siostry napisał: Bo wie że 2 godziny spotkaniu elcia będzie na forum opisywała że przyszedł do niej jakiś pokrzywiony, stary zjeeb który wyglądał jakby go żywcem z planu kolejnego odcinka ECPU wyrwali. Robię dobre wrażenie rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Też zauważyłem, że to jest bardziej relacja starszej siostry z młodszym ( mniej inteligentnym) bratem, niż romantyczna. Leżak elki nie pociąga. Nadaje się do pitu pitu, bo cały czas jest pod ręką i tyle. Ale lerzaczek lubi patrzeć też jak mu babę ruuchają więc bierz pod uwagę że ta relacja może iść w różnych kierunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Robię dobre wrażenie rzeczywistości rzeczywistość skreśliłem w bingo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Warszawą jest duża i można zabłądzić. Popieram, byłem jakiś czas tam i w okolicach też. Ciężki klimat, ale ma swój urok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Warszawą jest duża i można zabłądzić. Popieram, byłem jakiś czas tam i w okolicach też. Ciężki klimat, ale ma swój urok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, jeansy siostry napisał: O kurrwa jaka patologia. Wszystko teraz jest w edzienniku. Jak coś trzeba wystarczy napisać lub zadzwonić do nauczyciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Też zauważyłem, że to jest bardziej relacja starszej siostry z młodszym ( mniej inteligentnym) bratem, niż romantyczna. Leżak elki nie pociąga. Nadaje się do pitu pitu, bo cały czas jest pod ręką i tyle. Odwrotnie ona jest tak tepa ze brakuje skali Nie pociagam bo nie da się mi matkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: rzeczywistość skreśliłem w bingo No wymien jeszcze towar allegro zazdrosny chłopiec Od kiedy majątek netto to wady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To kumate bo system jest głupi kogo to obchodzi jakieś oceny jakiś ludzi Oceny to przeżytek i powinni to znieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oceny to przeżytek i powinni to znieść. Hahahhahahahhahahaha widzę dziecko udane masz, beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wszystko teraz jest w edzienniku. Jak coś trzeba wystarczy napisać lub zadzwonić do nauczyciela. To ja bym nie chodzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 415 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Odwrotnie ona jest tak tepa ze brakuje skali Nie pociagam bo nie da się mi matkowac Nie cytuj mnie, bo ty masz kategorie E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oceny to przeżytek i powinni to znieść. Tak mają wadę w zalozeniach bo 23456=Zdane a 1 nie Więc są bez sensu z założenia tylko młodość psujom jak dziecko da się wkrecic w ocene innych ludzi w tym przypadku jakis nauczycieli Mi zawsze brakowało życiowych pytań mamy a nie o oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Popieram, byłem jakiś czas tam i w okolicach też. Ciężki klimat, ale ma swój urok Gdyby nie ten hałas i tłok byłoby nawet tam ładnie. Edytowano 12 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie cytuj mnie, bo ty masz kategorie E Ja mam kategoria A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: Hahahhahahahhahahaha widzę dziecko udane masz, beka. Co widzisz jak nie widzisz niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu matura to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Co widzisz jak nie widzisz niczego. Literki widzę składające się w bardzo bekowe treści ujawniające bardzo wiele o osobach które je wystukują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Popieram, byłem jakiś czas tam i w okolicach też. Ciężki klimat, ale ma swój urok Ładnie tam nawet tylko ten halas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Odwrotnie ona jest tak tepa ze brakuje skali Nie pociagam bo nie da się mi matkowac Bóldupienie ciąg dalszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, ♡♡♡♡ napisał: Bóldupienie ciąg dalszy. ej srelcia, twoje dzieci to też tłumoki tak jak dziecko jerzowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: Hahahhahahahhahahaha widzę dziecko udane masz, beka. ? Kto będzie miał lepsze życie Dziecko które ma 12121212 i rodzice 50 mieszkań na wynajem a samo skupiające się na tym co lubi czy Dziecko co ma 565656 i nie mające nic nieruchomości a do szkoły chodzące zawsze odmawiając sobie pasji i hobby Edukacja wszczesnoszkolna nie ma żadnego znaczenia jeśli jusz to matura i wyżej ale do tego czasu to jest wszystko nic nie warte zwłaszcza oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 188 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, jeansy siostry napisał: matura to bzdura Ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Na szacunek trzeba sobie zasłużyć nie dostajesz go z automatu jestem taki jaki ktoś jest do mnie nic więcej nic mniej Ty nie masz szacunku ani do Eli ani do innych kobiet. Szukasz dzifki na żądanie, więc płać za taką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: ej srelcia, twoje dzieci to też tłumoki tak jak dziecko jerzowej? Ssij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Edukacja wszczesnoszkolna Najważniejszy etap rozwoju, bo albo się nauczysz czytać i pisać albo nie. Skutki niepowodzeń w tej materii widać na przykład po tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach