Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinnnna

CZAT INTERNETOWY - taka praca i co sie za tym kryje?

Polecane posty

Gość ewelinnnna

Ostatnio w gazetach jest duzo ogloszen tego typu. Mlode dziewczyny do czatu internetowego w j. ang. Co to takiego? jakas erotica? Czy ktos z WAS juz tak pracowal? W poniedzialek ide na spotkanie i boje sie ze bedzie to tylko strata czasu.

Gość ewelinnnna
Naprawde nikt sie z tym nie spotkal? Ludzie, doradzcie !!!

Gość 4nn4
prawde powiedziawszy pierwsze slysze. Daj znac jak sie dowiesz co to wlasciwie jest ok?

Gość ewelinnnna
np. w ogloszeniach o pracy w poniedzialkowej wyborczej; ja mam gazete sprzed tygodnia, ale we wczesniejszych tez widzialam

Gość życzliwaa
tzw webcam. Czat erotyczny, pewno na jakies zagraniczne strony. Stare dziady i nie tylko ;) za granica placa za rozmowe z toba o sexie. chyba mniej wiecej o to chodzi.

Gość bradzio pitt
tez nie wiem

Gość życzliwaa
żeby to byl tylko czat...tam jest wrecz wskazane pokazywanie swoich wdzieków :)

Gość bradzio pitt
to ja sie chyba nadaje.... heheheh a ile można dostać kasy? I czy moj wizerunek jest dla nich dostępny? Pięknie, stare zboczury z UE żerują na młodych sliczmotkach z Europy Wsch. , które nie moga znaleźć pracy///

Gość ewelinnnna
Mam nadzieje że to jednak nie to. Potrzebuje pracy na kilka miesięcy, a potem się stad zabieram. USA albo Anglia Powiedziano mi, że to praca po 8 h dziennie, wynagrodzenie 1000-1500zl. Do Życzliwej, takie dane się zgadzają? Jeśli dziewczyny sie tam maja rozbierać, to chyba więcej by zarabiały?

Gość życzliwaa
Tak dokładnie to sie na tym nie znam ale wydaje mi sie ze jak to w branży erotycznej zarobki sa powyzej sredniej. Znam dziewczyny co sie rozbieraja live na kamerkach czyli sa widoczne na stronach. Tyle wiem. Moze sie myle co do tych ogloszen w gazecie..no ale co to moze byc innego...:)

Gość życzliwaa
chociaz pewno by cie uprzedzili przed tym spotkaniem o co biega

Gość ewelinnnna
Zadzwonie do nich jeszcze raz jutro. Spotkanie mam wyznaczone na poniedzialek. Pieniadze sa mi potrzebne i jesli mam tam tylko cos ciekawie zmyslac, to nie ma porblemu. Na rozbieranki sie jednak nie namowie.Dzieki za info Zyczliwa :)

Gość borgnes
Moja kumpela wybrala sie w zeszlym tygodniu na spotkanie w sparwie pracy na czacie. Ale nie wiem czy ja to zainteresowalo.

Gość wielki200
Ja juz znalazłem zarobek w sieci

Gość andziass
Jezeli sama chcesz sie przekonac jak wyglada praca na czacie to wejdz na www.czatmodelka.pl. sama tam pracuje i naprawne sobie chwale:)