Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

35 minut temu, IV Knur RP napisał:

tez chyba jak sernik lekow nie bierzesz i masz podobne urojenia

Deebil łże jak ze wszystkim, nie wymaga to żadnego komentarza. Pare osób było na tym temacie, lacznie z Gieniusia która oczywiscie tego nie sprostuje bo musi lizać zwiędłe pęto jedynego forumowego przyjaciela. 
nie pisałam ani o szkole muzycznej ani o żadnych weselach, butapren znowu sobie pofolgował z klejem albo po prostu jest deebilem jak co dzień.

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Pisałaś do płaskiej że pracujesz w korpo i nie realizujesz się pod kątem szkoły muzycznej . Nie wiem wstydzisz się że miałaś muzykiem zostać czy pracy w korpo. 😁

Twoja interpretacja rzeczywistości na podstawie niezrozumianych przez ciebie cudzych wypowiedzi ewidentnie świadczy ze z garem masz solidny problem Krzysztofie. Tobie się wydaje że jesteś zabawmy jakkolwiek? 

3 minuty temu, Szpinak napisał:

Jak zwykle łżesz ale jesteś tylko ludzkim goownem wiec to nie mój problem nawet. Tylko ameb które traktują cie tu nie dość ze jak człowieka to jeszcze jakiegos amanta 😂

polinteligentny śmieć bez grama empatii.

tworz se dalej te historie zamknięty w swojej melinie z przeciekającym dachem, może jak goscie pojda to cie siostra do góry wypuści degeneracie.

Dobra już się nie podniecaj tutko i nie wymagaj empatii w sytuacji gdy prujesz się do ludzi  jak stare gacie. 😆

Pisałaś do płaskiej że pracujesz w korpo i nie realizujesz się pod kątem szkoły muzycznej . Nie wiem wstydzisz się że miałaś muzykiem zostać czy pracy w korpo. 😁

tak miala muzykiem zostac jak ty kierowca karetki w jukonie 😄

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Deebil łże jak ze wszystkim, nie wymaga to żadnego komentarza. Pare osób było na tym temacie, lacznie z Gieniusia która oczywiscie tego nie sprostuje bo musi lizać zwiędłe pęto jedynego forumowego przyjaciela. 
nie pisałam ani o szkole muzycznej ani o żadnych weselach, butapren znowu sobie pofolgował z klejem albo po prostu jest deebilem jak co dzień.

on jest po prostu tepy i pewnie z lekcji spiewu sobie zrobil szkole muzyczna a dla niego to od razu sie wiaze z wystepem na weselach i disco polo pewnie 😄

37 minut temu, Get Out napisał:

Gina ? Aż tak zabawny to ja nie jestem. 😊😁

Jesteś 😊

• Thanks 1

Chodziłem 8 lat do szkoły muzycznej, uczył mnie jazzman perkusista po akademii muzycznej w Katowicach

Teraz jest doktorem w ogóle 😉

2 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

Twoja interpretacja rzeczywistości na podstawie niezrozumianych przez ciebie cudzych wypowiedzi ewidentnie świadczy ze z garem masz solidny problem Krzysztofie. Tobie się wydaje że jesteś zabawmy jakkolwiek? 

to jest taki jelop ze brakuje slow ale ważne ze ameby klaszczą nibynozkami 

Potem musiałem przerwać naukę przez problemy z głową, za dużo trawki jaralem, gdy byłem nastolatkiem i to podobno od tego xD

4 minuty temu, Szpinak napisał:

O weselach nie pisałaś, bo nie rozwijasz się po szkole muzycznej, ale reszta się zgadza i już się tak nie wstydź, że chyba nawet narzeczony o tym nie wiedział gdzie pracujesz i po jakiej szkole jesteś. 😃

17 minut temu, Szpinak napisał:

Nie można na chwile opuścić tego przybytku żeby ścierwoki i inne ogury wykolejone nie pisały jakichś bzdur korzystając z okazji.

Srogór dzisiaj pytal czy kot mi robi dobrze i to jest poważny człowiek ojdziedz dziedzi 🤔

• Haha 1
  • Confused 1

Przed chwilą, Szpinak napisał:

to jest taki jelop ze brakuje slow ale ważne ze ameby klaszczą nibynozkami 

To są trole i nikt mi nie powie ze jez istnieje.

Przed chwilą, Get Оut napisał:

O weselach nie pisałaś, bo nie rozwijasz się po szkole muzycznej, ale reszta się zgadza i już się tak nie wstydź, że chyba nawet narzeczony o tym nie wiedział gdzie pracujesz i po jakiej szkole jesteś. 😃

Z talentem człowiek się rodzi masz jakieś kompleksy Januszu związane z wykształceniem. Co ma do tego że umie śpiewać szkoła muzyczna oszolomje xD

Dumbo to chyba też jest troll

Która normalna dziewczyna uprawia seeks z kotem i to wykastrowanym do tego Xd

Edytowano przez KochamElcié.;P

tak krzysiu dzieki ze mi powiedziales 😄 jeszcze adres pracy podaj jakbys mogl 😄

• Haha 1

Tzn talent to ja mam, ale nauczyciel jazzman mnie nauczył poprawnie trzymać pałeczki do perkusji i nuty jak czytać, a reszta to moja choroba psychiczna, ale ludziom się podoba i biją brawa xD

Niedługo znowu tam ide do jazz klubu xD. Fajnie jak muzycy, którzy tam grają się cieszą, że jestem i dobrze mnie widzieć XD

Jesteście po prostu ograniczonymi bucami i nie potraficie dostrzec tego, jak piękna kobieta jest Krejzi, bo jesteście ograniczone i opóźnione w rozwoju półgłówki 😜

3 minuty temu, KochamElcié.;P napisał:

Chodziłem 8 lat do szkoły muzycznej, uczył mnie jazzman perkusista po akademii muzycznej w Katowicach

Teraz jest doktorem w ogóle 😉

Będziesz razem z Krejzi grał na bębenkach.

7 minut temu, Get Оut napisał:

Dobra już się nie podniecaj tutko i nie wymagaj empatii w sytuacji gdy prujesz się do ludzi  jak stare gacie. 😆

Dla mnie jesteś śmieciem i nie jesteś godny jakiejkolwiek empatii. Trudno to u mnie uzyskać wiec gratuluje 😉 nie pisz o mnie i nie cytuj mnie bo tobą gardzę świński ryju.

ps kobiety które cie ‚lubia’ czy z tobą rozmawiają jak z normalnym to ciężkie krėtynki.

pozdrawiam świątecznie 

1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

Jednak wino zaczyna smakować kochani xD

zastepujesz dzisiaj gine 😄 ?

bedziesz belkotac jak skonczysz butelke bo nie wiem czy czekac na jakies przedstawienie czy lepiej serial puscic 😄 ?

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Dla mnie jesteś śmieciem i nie jesteś godny jakiejkolwiek empatii. Trudno to u mnie uzyskać wiec gratuluje 😉 nie pisz o mnie i nie cytuj mnie bo tobą gardzę świński ryju.

ps kobiety które cie ‚lubia’ czy z tobą rozmawiają jak z normalnym to ciężkie krėtynki.

pozdrawiam świątecznie 

🩵🩵🩵🩵

25 minut temu, Fifofa napisał:

Będziesz razem z Krejzi grał na bębenkach.

Spoko, ja już z wokalistkami grałem tam różnymi xD

Przed chwilą, BabkaBożaBezdomna napisał:

🩵🩵🩵🩵

😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się