Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakra

Żel na paznokciu naturalnym- bez tipsa!! kto sie zna??

Polecane posty

Gość krakrakra

Kolezanka pokryla sobie u manikiurzystki swoje naturalne paznokcie żelem. Nie wiem jakim żelem ani niz tylko mowi, że "żelem". I on powoduje, że paznokcie sa bardzo mocne i wygladaja tak troche jak tipsy jak urosna, bo tez żel jakos je usztywnia i sie nie łamią. Czy ktoś z was to robil? i znalazlam na allegro jeszcze takie cos: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=80610610 Czy mozna ten żel samemu nakladac w domu?? jakbym go kupila na allegro (jezeli to w ogole ten, o ktory mi chodzi..) Czy potrzebna jest lampa UV do jego utwardzania. Dziekuje za odpowiedzi z gory

Gość krakrakra
naprawde nikt??

Gość Coca Cola Light
Potrzebna jest lampa.Zel sam się nie utwardza i trzeba mu w tym pomoc specjalna lampa,wiec nie kupuj zelu na allegro,bo szkoda kasy.

Gość krakrakra
aha no ok :) wlasnie to chcialam wiedziec. Tak myslalam wlasnie :) dziekuje

Gość hmmmmmm ona
ej wcale to ładie nie wyglada !!!! kolezanka ma

Gość paznokcie
to sie nazywa utwardzenie naturalnych paznokci i nakłada się żel podobnie jak przy zakładaniu tipsów, lecz ciensze warstwy i bez samego tipsa. sama zakladam tipsy i to jest dobre rozwiazanie jesli ktos ma swoje długie paznokcie i chce je utwardzic. u mnie kosztuje ok50zł. jak jestes jeszcze zainteresowana to moj mail kasiatg@o2.pl

Gość rumiana
ja mam tipsy żelowe nakładane od 2 lat. Moje naturalne paznokcie są łamliwe strasznie, więc muszę. Polecam. Wyglądaja super i dopiero po przyjrzeniu się widać po jakimś czasie odrosty - to zależy od umiejętności kosmetyczki

Gość Twarda Kobitka
moja kosmetyczka zdjela sobie tipsy i wlasne polala zele le jest niezadowolona bo jej sie to nie trzyma,generalnie mi to dradzala,sama mam sztuczne zelowki i jestem super zadowolona ,moge zmywac i odkurzac a pazurki wciaz eleganckie