Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DresoCJALIZATOR

Opiszcie najgłupsze laski jakie w życiu spotkaliście

Polecane posty

Gość DresoCJALIZATOR
dobra kolego "pseudojebako" daruj se bo sie pograzasz odpowiedz na pytanie czy chcemy ciag dalszy brzmi: "NIE KURWA!!!!" kapisz??:>

Gość Pijane laseczki
Eeeeeeeekhhy może i to nie jest ciekawe ale napiszę:) Na imprezie u mojej kumpeli (wszyscy byli wstawieni:P) zaczęłam tańczyć na stole...i ledwo co weszłam,a już spadłam...i rozerwałam sobie bluzkę o krzesełko...blehhh =] Nie bede opowiadala poszczególnych imprez tylko najlepsze texty... Pijany kumpel mówi przez sen 'Po co mi koszulka w trójkąty, skoro studiuje??' kumpel do kumpeli ' gośka napisz esemesowi klucha' 'zgas drzwi i zamknij światło' '4 razy weszłam w bełtki!!!' kumpela poszla sie przejsc siada na przystanku , mówie jej chodz stąd, a ona ze nie ' bo ma teraz przystanek alaska' kumpel do kumpla ' daj mi ognia', 'ja nie mam zadnych bułek' no i takie tam jescze ale nie pamiętam =P

Gość lowelas czytaj jakostory 5
ja nie jesetm kolega od opowiesci, wypraszam sobie kurwa te niewyszukane porownania, moja ars amandi to sztuka, a to co pisze to prawda, wiec nie laczcie mnie z tym pseudo lowelasem, ok?

Gość eeeee w szoku
lowelas za pisanie ksiazek powinines sie wziac:)

Gość autor topica
no i ktos se zarezerwowal moj nik i zabezpieczyl haslem :/:/:/ wiec teraz spod nowego zapraszam do podzielenia sie historią przygod z udzialem pustakow

Gość nie ma takiego slowa
uuuuuuu...sktoś desocjalizatorowi rozwalił temat... jak nam przykro,,;) on przynajmniej coś praktyczne go pisze koleś!

Gość opowieść nr 6
cicho byc ma !!! to ja internetowy jebaka w osobie własnej opowiem wam co mnie sie zdarzyło;) naprawdę;) "dziś naszła mnie chwila refleksji. Chyba się starzeję . Zaklikała dziś rano do mnie laska, o której pisałem na tym forum (ta 175cm, chuda ze sporymi cyckami). Z początku nie wiedziałe kto to, bo nie gadaliśmy ponad rok i nie miałem jej na liście. Zaproponowała mi spotkanie na macanie . Trochę mi się nie chciało, bo pogoda ch.ujowa ale zgodnie z zasadą "ruchaj póki możesz" skusiłem sie. Umówiliśmy się dość poźno bo na 20.30. Na miejscu szybko ją rozebrałem u góry i ściągnąłem spodnie z majtkami do kolan. Laska chyba wciąż dojrzewa bo jej cyce były jeszcze większe. Wg mnie cycki idealne - duże, sterczące i bardzo twarde. Bawiłem się nimi dobre 5 minut nim się znudziłem . Potem pogrzebałem jej trochę w ci.peczce a laska potem odwdzięczyła się robiąc mi loda. Tuż przed końcem kazałem jej przestać, pochyliłem się nad nią i zapakowałem między te cycki. Po chwili były zalane spermą . Ubralilśmy się i wrócili do domu a ja czułem jakiś niesmak. Od pewnego czasu to internetowe ruchanie nie daje mi takiej radości i adrenaliny jak z początku. Kręci mnie to nie wiele bardziej niż dymanie własnej narzeczonej (ślub w czerwc)z którą jestem 2 lata. Chyba czas powoli rzucić to w cholerę i przekazać namiary kolegom ."

Gość eeeee tamm
lowelas ma lepsze historie, wypirdalaj, lowelas jedziesz dalej!!!!

Gość alter __ego
jakie te laski glupie:D dżinsy mi farbują wciąz i mam niebieską buuuuuu:(

Gość its me LeClerq
i kolejna lampucera nie potrafi poprawnie przepisac nika skladajacego sie z wiecej niz 6 znakow.... brawo polglowku, ale do jednego sie nadajesz... CIAGNIJ SZMATO :):):)

Gość kafe...
--->opowieść nr ...--> mam pytanie czy jesteś starym erotomanem ....tylko szczera odpowiedz ....:P

Gość its me LeClerq
no pisac pisac.... bede zmienial nik tyle razy ile bedzie trzeba, a ty zarosnieta cipo mozesz se kolejne zaklepywac :) nie spac - zwiedzac.. narod czeka na kolejne historie :)

Gość its me LeClerq
musicie mi wybaczyć moje zachowanie, przepraszam, ze tak na Was naskoczyłem , ale odkąd w okolicy mojego domu zabrakło odchodów szczurów wędrownych, które pasjami spożywałem każdego ranka z odrobiną moczu lokalnych meneli, jestem nieco nerwowy.w dodatku mój tatuś zabronił mi wywędrować za szczurami, włozył w kaftan bezpieczeństwa i karmił sondą analną.dziś po raz pierwszy rozwiązał mi rękawy... proooszęęęę nie mówcie mu, co tu nawypisywałem, bo znów mi je zawiążę...:(

Gość kafe...
mam kolejne pytanie , czy jesteś debilem i nie potrafisz czytać ? :P

Gość its me LeClerq
its me LeClerqy to pedały lubią ciągnąć męskie pały mają downa i kompleksy są to szmaty oraz beksy smutne życie its me LeClerqa który z sracaz gowno zrera its me LeClerqy to są mendy krążą o nich też legendy ze pisiory mają małe zajadają mocznik z kałem

Gość its me LeClerq
jestem debilem buuuuuuuuuu przegrałem zycie:(

Gość kafe...
zle się odżywiasz ;) i zle piszesz ;) ile masz lat ?

Gość its me LeClerq
no dalej ciongnij szmato

Gość its me LeClerq
mam lat a tam mas ciongnonc ito jsuz

Gość kafe...
ups .... masz poczucie braku dobrego wychowania .... wyjaśnij co to szmata ? może to właśnie ciebie dot....:P

Gość true author of this topic....
hehe... chyba sprowokowalem najwieksza ilosc podszywaczy w historii kafe... czy raczej podszywaczEK.... no coz... oto wlasnie na waszych oczach napisala sie historia o glupocie kobiet... pokazalyscie to lepiej niz sie spodziewalem dziekuje za uwage!!! pozdrawiam PS: niekotre z was sa naprawde zalosne, zastanowcie sie co z tym zrobic, jak zmienic swoje postepowanie bo zyc w glupocie mozna dlugo, tylko po co?? ...just think 'bout it...

Gość kafe...
ten topik jest jak by to powiedzieć ....może tak ... tępy i dla tępych ciągnij sobie miło bo pewnie masz tak wyciągniętego że brak amatorek błahahah :D:D:D:D:D:D:P

Topic "tepy i dla tepych"?? Zatem witam w moich skromnych progach!! Jak sadzisz...?? Co w takim razie oznacza to, ze jestes jedna z liderek jesli chodzi o ilosc wypowiedzi na tym topicu?? Pomysl 2 razy zanim cos napiszesz , bo tylko dopisujesz kolejne rozdzialy do historii o glupocie... najsmieszniejsze jest to ze nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz

Hehe... i tak ma byc!! RYJ ZAMKNAC!!

... jak ne masz nic madrego do powiedzenia to do garow!!

o ja pierdolę...odłóż kochanie ten pejcz....aaaa.....

Gość kafe...
cóż zwykle bardzo się staram nie obrażać ludzi ale tylko ludzi czy jesteś człowiekiem ? czy masz coś wsólnego ze szmatą i w jakim stopniu ? żegnam prymitywnego człowieka ....

winszuje poczucia humoru... ale jak nie masz nic do powiedzenia to naprawde dla wlasnego dobra nie rob krzywdy spoleczenstwu i sie nie udzielaj

ooo... widze ze podbijasz statystyki..... spokojnie... nikt nie odbierz juz Tobie miana Krolwej Glupoty i nagrody - wielkiego peku czewonych PUSTAKOW!!!

Bowiem mój intelekt bije wszystkich... Oto ja wchodzę na kobiece forum, by porozmawiać z facetami o kobiecej głupocie... Oklaski! [kłaniam się z niesmakiem i odchodzę z pogardą] zając w trolejbusie