Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie każdy lubi się dzielić 😉Ale tacy ludzie do dziś istnieją i jeszcze cię obgadają 😁

Tak do dziś ten sąsiad żyje ale żona mu zmarla 2 lata temu a on po zawale a dziecko ma w Anglii i zmienił się bardzo bo sam został. Zaczął zagadywać do mnie i do mojego syna. Nawet kasę chciał dać mojemu synowi by mu zakupy zrobił.

5 minut temu, Get Out napisał:

To śliwkowy zbok z podszywa podobno miał  dym z jakąś Agnieszką i z nim to sobie wyjaśniaj. 😆

Hehehe, tak, wymyśliłam słynny skrin z 2016, czy jakoś tak :D

Jak już ci się pod doopą pali wtedy najzabawniej kłamiesz na bezczela :D

1 minutę temu, big bu napisał:

Haha, rozwaliło mnie to XD

Ci homo sapiens miewają różne fetysze.😆

• Haha 1

2 minuty temu, Baba napisał:

Zbierałaś kiedyś jeżyny lub jagody?  Duże ilości i bez rękawic?

Ja zbierałam u babci, bo miała całą plantacje. Do takich baniek się zbierało z kuzynkami 😄Ale tylko jeżyny. 

3 minuty temu, Baba napisał:

Zbierałaś kiedyś jeżyny lub jagody?  Duże ilości i bez rękawic?

Tak i mialam brudne fioletowe albo jak plewie mam zielone.

17 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Nie wiem o czym piszesz, ale np. taki Libed już ewidentnie drwił z ludzi, którzy np. lubią często jeść schabowe lub ziemniaki, dopisując im jakiś brak gustu/smaku/"światowości" itp.

Zawsze jest ktoś, kto przegina z nowoczesnością albo tradycjonalizmem. Nadal nie sądzę, że samo odchodzenie od tradycji jest złe i z automatu wywyższa się. Masz pełno profili z husarią na fejsiku i że oni są wielkimi Polakami. Taki sam schemat.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

10 minut temu, Get Out napisał:

Widocznie to ich nakręca to kwestia emocji i później płaska obsługuje pana.😆

Mnie nakręca erotyk lub rimatyczny film najlepiej z ulubionym aktorem 🙂

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Hehehe, tak, wymyśliłam słynny skrin z 2016, czy jakoś tak 😄

Jak już ci się pod doopą pali wtedy najzabawniej kłamiesz na bezczela 😄

Ty tak z pamięci rzucasz tymi datami czy wytapetowane masz w swoim pokoiku co gdzie z kim i dlaczego typie chory na obsesję. 🤔😆

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak do dziś ten sąsiad żyje ale żona mu zmarla 2 lata temu a on po zawale a dziecko ma w Anglii i zmienił się bardzo bo sam został. Zaczął zagadywać do mnie i do mojego syna. Nawet kasę chciał dać mojemu synowi by mu zakupy zrobił.

Żona tego od płotu żyje i ma 91 lat. Zawsze była wredna jak pamiętam i każdego obgadywała, a ja takich ludzi nie lubię. Ten jej świętej pamięci mąż kiedyś chciał mnie wyswatać ze swoim synem, twierdząc, że "jestem robotna i fajna"😄 a ja nie chciałam i całe szczęście, bo to byłby dramat mieć taką wredną teściową 🤦😅

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ty tak z pamięci rzucasz tymi datami czy wytapetowane masz w swoim pokoiku co gdzie z kim i dlaczego typie chory na obsesję. 🤔😆

Nie, temat z którego biorę tą popularną wklejkę ma datę. Sam doskonale wiesz kiedy to było i już nie wiesz jak tu udawać głupiego 🙂

39 minut temu, Get Out napisał:

Czy ty właśnie chcesz powiedzieć , że w sypialni to czytacie żeby zwiększyć doznania płaska 🤔😅

Teraz dopiero odczytałam, że miękkus nie rozumie słów "poranna lektura" 🙂 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mnie nakręca erotyk lub rimatyczny film najlepiej z ulubionym aktorem 🙂

Dobrze że nie obrady sejmu i przemówienia niejakiego Tuska jak w przypadku śliwkowego zboka. 😅

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie, temat z którego biorę tą popularną wklejkę ma datę. Sam doskonale wiesz kiedy to było i już nie wiesz jak tu udawać głupiego 🙂

Nawet nie wiadomo, jak to w ogóle komentować. Kłamca, tchórz, wypierający się własnych działań i tylko pytanie, czy ta laska naprawdę jest tak durna, czy po prostu tak zdesperowana i obecnie już w sumie bez wyjścia (skoro głupia posłała mu foty). A niech robi za podnóżek widmokowski do usra... śmierci 🙂 

• Like 1

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Teraz dopiero odczytałam, że miękkus nie rozumie słów "poranna lektura" 🙂 

Nie twierdzę że też rano nie możesz erotycznie pod lekturę kafeteria i gapa się na to godzi. 😆

Żałuję, że w ogóle weszłam w komentowanie tego zera, bo zazwyczaj unikam. Mogę się spiąć z Babą, czy z innym "normalsem", ale polemika o widmoku... Należy sobie powiedzieć stop, zanim się zacznie. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Żona tego od płotu żyje i ma 91 lat. Zawsze była wredna jak pamiętam i każdego obgadywała, a na takich ludzi nie lubię. Ten jej świętej pamięci mąż kiedyś chciał mnie wyswatać ze swoim synem, twierdząc, że "jestem robotna i fajna"😄 a ja nie chciałam i całe szczęście, bo to byłby dramat mieć taką wredną teściową 🤦😅

O mały wlos też mie miałabym wrednej teściowej ale takiej że masakra. Ona potrafiła wejść mi do domu i drzeć się na mojego synka a on taki malutki był wtedy i tak płakał. To bylo starszne. Niektórzy ludzie są wredni. 

5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ja nic  nie wiem tylko ty wiesz bo to twój temat i twoja twórczość, tylko synowi zboku nie wklejaj . 😅

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak i mialam brudne fioletowe albo jak plewie mam zielone.

No właśnie.

Kiedyś sobie pitoliliśmy na forum i na to weszła Pieprzna. Pisała, że my bąki zbijamy a ona długo jeżyny zbierała bez rękawic i teraz musi doczyścić  zabarwione palce. Pokazała opuszki palców. Wewnętrzną stronę dłoni i od tej pory czytam, że nie dba o higienę.

Ja też nie wszystkich na forum lubię, ale bajek nie zmyślam żeby im dokuczyć, bo tak. 

6 minut temu, Get Out napisał:

Dobrze że nie obrady sejmu i przemówienia niejakiego Tuska jak w przypadku śliwkowego zboka. 😅

Tuska nie lubię ani polityki 😆 już wolę jak gotuje Markłowicz albo Cejrowski opowiada o tym jak jedzą swinki morskie 😅

Edytowano przez Onaaaa

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Żałuję, że w ogóle weszłam w komentowanie tego zera, bo zazwyczaj unikam. Mogę się spiąć z Babą, czy z innym "normalsem", ale polemika o widmoku... Należy sobie powiedzieć stop, zanim się zacznie. 

Nie kłam że żałujesz bo jak tutaj się nakręcisz to w sypialni będzie się działo zamiast tłuc talerze we włoskim małżeństwie. 😆

49 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

To wynika po prostu z pewnego poczucia przynależności, podobieństwa - zupełnie normalna rzecz. Znacznie większe kompleksy mają ludzie, którzy ową swojskość ciągle próbują wyśmiać, często pod fasadą tzw. fajnopolactwa.

Mieszanie polityki do absolutnie wszystkiego jest już naprawdę komiczne ktoś wrzuci zwykłą obserwację, a zaraz dorabia mu się do tego narrację fajnopolactwa albo pisiora. Serio nie każda rozmowa musi kończyć się polityczną etykietką poza tym czesto im ktoś bardziej epatuje tym, jaki to on nie jest swojski i szczery, tym bardziej nie tylko wygląda to jak zwykła poza ale i nią jest.

• Like 1

1 minutę temu, Agata ze Skierniewic napisał:

Hej, ma ktoś z was przepis na słynny schab salowej?😅

Ja mam Moon. 

A co Dumbo potrzebuje, czy twoja mama? 😅

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Tuska nie lubię ani polityki 😆 już wolę jak gotuje Marklowicz albo Cejrowski opowiada o tym jak jedzą swinki morskie 😅

Cejrowski dobre programy miał z cyklu boso przez świat i lubiłem to oglądać, bo gadane miał i z sensem. 

1 minutę temu, Baba napisał:

No właśnie.

Kiedyś sobie pitoliliśmy na forum i na to weszła Pieprzna. Pisała, że my bąki zbijamy a ona długo jeżyny zbierała bez rękawic i teraz musi doczyścić  zabarwione palce. Pokazała opuszki palców. Wewnętrzną stronę dłoni i od tej pory czytam, że nie dba o higienę.

Ja też nie wszystkich na forum lubię, ale bajek nie zmyślam żeby im dokuczyć, bo tak. 

No właśnie i mówimy o tym jak to wyczyścić. Mi sie wydaje że najlepiej obciąć ile sie da i wtedy myć. Tak samo jak gram w piłkę po tym często brudna jestem i długie paznokcie w tym przeszkadzają.

Nawet nie gadam z pieprz właściwe wcale i nie pisze o niej. To bylo jak wyczyścić paznokcie i jak zrobić kompot. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Cejrowski dobre programy miał z cyklu boso przez świat i lubiłem to oglądać, bo gadane miał i z sensem. 

Widziałeś to jak jadł świnke morską i jak takie dzieci 10 letnie je zabijały i piekły 🤔

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nawet nie gadam z pieprz właściwe wcale i nie pisze o niej.  

Ale skomentowałaś post o jej grubych nogach, brudnych palcach i braku higieny: 

Ja jem! Nie przy kolacji... Czy coś w ten deseń. Kolega ci kolację tym opisem obrzydził? 

Nie wtrącam się w waszą wzajemną  sympatię. Nie mam prawa nikomu dobierać znajomych, ale nie możesz mu za każdym razem przytakiwać gdy toczy swoją "walkę" z wrogami. 

9 minut temu, Onaaaa napisał:

No właśnie i mówimy o tym jak to wyczyścić. Mi sie wydaje że najlepiej obciąć ile sie da i wtedy myć. Tak samo jak gram w piłkę po tym często brudna jestem i długie paznokcie w tym przeszkadzają.

Nawet nie gadam z pieprz właściwe wcale i nie pisze o niej. To bylo jak wyczyścić paznokcie i jak zrobić kompot. 

Weź już nie udawaj głupiej doskonale wiesz na co odpowiadasz i na kogo uczestniczysz w hejcie. 

45 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

ale np. taki Libed już ewidentnie drwił z ludzi, którzy np. lubią często jeść schabowe lub ziemniaki, dopisując im jakiś brak gustu/smaku/"światowości" itp.

co ty wrobelku znowu bredzisz ?

drwilem z kogos bo jadl ziemniaki ? nic glupszego nie wymyslisz, sam dzisiaj jadlem ziemniaki.

ew. jakiegos zartu nie zrozumiales do widmoka w stylu ze on to tylko zimniory bo juz byl raz temat o jedzeniu czegos tam i widmok z iskra nie rozumieli jak mozna jesc normalne rzeczy i wydawalo im sie to dziwne nie wiem czy nie chodzilo o awokado

26 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Zawsze jest ktoś, kto przegina z nowoczesnością albo tradycjonalizmem. Nadal nie sądzę, że samo odchodzenie od tradycji jest złe i z automatu wywyższa się. Masz pełno profili z husarią na fejsiku i że oni są wielkimi Polakami. Taki sam schemat.

Nic takiego nie sugerowałem nawet. Chodzi tylko o bezsensowną krytykę tradycji, dla samej krytyki. A z tym pierwszym zdaniem pełna zgoda.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się