Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DresoCJALIZATOR

Opiszcie najgłupsze laski jakie w życiu spotkaliście

Polecane posty

kurde, spodziewałam się fajnych opowieści o solarkach, dresiarkach i słodkich idiotkach, a wyszły jakieś zwierzenia erotomana-dziewicy i wzajemne bluzganie na siebie. Już nie lubię Kafeterii;)

Gość true author of this topic...
Ohhh... wyglada na to ze Pani "ale o co kurwa chodzi" znow nie wyszloa interpretacja czyjegos postu! Ale to zapewne kwestia przyzwyczajenia... ;)

Gość no limit
fakt interpretacja nie jest jej mocna strona,:D

BUAHAHAHAHAHAHAHA.... niektorym chyba trzeba w 3 jezykach pisac i to dla ich dobra, zeby sie przestali ponizac LOLacz

ok wyjasnie wam wszystkim conieco o sobie mam grubo ponad 20 lat nie powiem ile zebyscie sie nie smiali. to nieprawda co pisalem o mojej rodzinie i dziewczynie. mja matka mnie nienawidzi bo do tej pory brudze noca przescieradla z wiadomego powodu - nie bede wam tego pustaki tlumaczyl, jak ktos brudzi to wie o czym mowie. dziewczyny nie mam i nie mialem i nie wiem czy kiedykolwiek bede mial, taki jestem beznadziejny. nie wiem co bym dal za najglupsza laske ktoraby zechciala isc ze mna do lozka chocby tylko po to zeby sie kolo mnie przespac zebym mogl potem opowiadac ze wiem co to znaczy seks. ale watpie zeby sie jakas skusila bo tak mi capi z ust ze zaden dentysta nie chce mnie przyjac, ale to sprawa na inny topic. wiec dowartosciowuje sie opowiesciami innych o glupawych laskach a nocami wyobrazam sobie ze to ja jestem tym jeleniem. ucze sie na pamiec waszych tekstow z pierwszej strony topicu a potem w nocy marze i podniecam sie, chociaz nie znam znaczenia wszystkich slow, jakich uzywal ktos o nicku opowiesc nr........ ciezko mi, ale co mam zrobic zle zrobilem ze poprosilem moderatora o skasowanie postow "ale k........ o co chodzi" ona mnie rozszyfrowala i we wszystkim co o mnie powiedziala miala racje. nie bede prosil o kasowanie pomaranczowych komentarzy o tym jakie mam problemy ze soba, bo to tez jest prawda. podziwiam ich za taka przenikliwosc. bede sie uczyl tego na pamiec, moze prawda o mnie pozwoli mi dzis zasnac, a nie onanizowac sie jak co noc. pozdrawiam was kochani bez was marnie bym sie czul ale k....... o co chodzi wiem ze nie chcesz ze mna gadac ale kocham cie

Gość kuna1234735467
gorrraca 25

hehe... ciekawe ktoz to korzysta z mojego nicka... wiersdze zacznij pisac... najsmieszniejsze jest to ze ja nikogo personalnie nie obrazilem, ale w tym kraju nadal mowienie prawdy spotyka sie z takimi reakcjami :/

Gość uuuuuuuuuuuuu
co sie porobilo

Gość Lubiący żarty
Spotkałem dziewczynę mówię Wam cud, miód ultramaryna.Na drugim spotkaniu doszło do stosunku, no i małej zabawy.Dziewczyna pyta : Co zrobić byś był jeszcze bardziej zadowolony? A ja na to: weż paukę do buzi i dmuchaj, jak worek będzie nadmuchany wtedy będę najszczęśliwszy na świecie! I wiecie co? zaczęła dmuchać! Ja myślałem że żartuje, no ale czekam kiedy parsknie śmiechem a tu nic! Po pewnym czasie dmuchania słyszę rozżalony głos: wiesz co? chyba gdzieś się przytkało bo nie mogę nadmuchać, a może_ pyta mnie - worek jest dziurawy?No tego nie mogłem zdzierżyć! Było to nasze ostatnie spotkanie.

Gość Ale numer!
ha ha ha