Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bouapetit

ładniejsza twarz

Polecane posty

Gość bouapetit

mam 19 lat, ogolnie brak problemow z tradzikiem- kilka razy na tydzien wyskoczy mi cos ale nie robie z tego tragedii, poza tym 10000 wagrow.. najwiekszym zmartwieniem jest ciagle blyszczaca twarz i ogolnie taki szary, nieswiezy wyglad :( jakie kosmetyki mozecie mi polecic na ladniejsza twarz:-)?

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mydlo protex ziolowe albo siarkowe jest dobre na wysuszenie twarzy i cera jest sucha i sie nie swieci albo ktremy matujace pudry itp

Gość maxmara35
bouapetit ... nie jestem expertem w tej dziedzinie , ale sama uzywam transparentnego pudru jardleya.. muśnij pedzlem twarz , to najprostszy sposób . Ten problem wystepuje zwłaszcza rano kiedy nałożę na twarz kren natłuszczjacy a krem jak krem swieci sie :))

Gość używaj...
maseczek dotleniających. nakladaj matujacy podklad i lekko potem transparentnym pudrem posyp. a kremy istnieja tez matujace, do cery mieszanej, bo te tłuste a do cery suchej, a wągry i świecenie to przy cerze mieszanej.

Gość używaj...
aha a na noc mocno natłuszczajacy krem )jaki z witaminami) przeciw temu szarzeniu i wyusszeniu ewentualnym przez puder. I nie zapominaj rano i wieczorem używać żeli do mycia twarzy!

Gość anet.
polecam stosowanie kremu Brevoxyl (sprawdziłam na sobie!), kupisz go tylko w aptece, za ok. 20 zł, jest świetny na opisane przez Ciebie problemy - likwiduje zaskórniki (czyli wągry), zmniejsza ilość sebum, lekko rozjaśnia cerę. ALE!: może wysuszać, więc używaj jednocześnie kremu nawilżającego (np. 15 - 20 minut po nałożeniu Brevoxylu, na noc) i druga ważna rzecz - działa najlepiej po oczyszczeniu twarzy, a więc najpierw wizyta u kosmetyczki lub przynajmniej dobry domowy peeling, dopiero potem kuracja Brevoxylem. Powodzenia!

potwierdzam.kolezanka wyzej ma racje.brevoxyl jest cudowny.mnie pomogl bardzo.i pomaga nadal jak cos wyskoczy..buziak tez sie nie swieci

Gość bouapetit
do natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -----> spermosan? hm... Działa on?? Gdzie bym go mogła kupic? Za jaką cenę?

Gość takaa jedna
A brevoxyl jest dobry na przebarwienia???

Gość maxmara35
do pań , ktore stosowały bevoxyl.. czy rozjaśnia on przebarwienia spowodowanie sloncem?

Gość parówka jest dobra
ja ogólnie wągów wogole nie mam. ale raz mialam taka czarmna kropke-spytalam mamy co to, a ona powiedziala ze to wagier- czyli ropa ktora zostala pod skora. zrobilam sobie parowke na twarz-do miski wlalam wrzaca wode i kilka kropel jakiegos olejku aromatycznego(chodzi mi o olejki takie na rozne schorzenia)-wcale nie musi byc to olejek na schorzenia zwiazane ze skora(chociaz lepij by chyba bylo...)Wzielam recznik, zarzucilam go na glowe pochylona nad ta miska-recznik ma byc tak zeby nie uciekalo przez niego powietrze i wdychalam (ja dalam olejek na katar), na poczatku trudno wytrzymac bo troche dusi i jest goraco. jak juz woda stawala sie coraz zimniejdsza, to na tym zakonczylam. mialam cala mokra buzke bo ta para to powoduje. i wtedy WYCISNELAM TEGO WAGRA-normalnie jakies obrzydlistwo wyszlo-ropa czy cos. ulzylo mi bo chodzilam z tym wagrem chyba z miesiac albo wiecej

Gość sprt
hehhehe..spermosan jest bezcenny:classic_cool::D:D:D