Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj ciekawi mnie to............

Co robią lekarze i pielęgniarki na nocnych dyżurach???

Polecane posty

Gość no wlasnie co...
Kafeterija -> niestety pomyłka... nie posiadam czarnego nicka. Rzadko sie wypowiadam na tym forum bo nie lubie byc opieprzana przez byle kogo. Temat mi podszedl wiec sie przelamamal... Moze zdradzisz chociaz z jakiego miasta jestes...

Gość no wlasnie co...
a ja nie znosze ludzi przewrazliwionych na wlasnym punkcie. Wez wyluzuj dziewczyno, przeciez nic takiego ci nie powiedzialam... I nie pouczam tylko radze...

Sen to też praca na nocnym dyżurze. Lepszy lekarz po choćby 2 godzinkach snu,niż taki bez zmrużenia oka. Lepszy dla zdrowia pacjenta.

Gość no wlasnie co...
Kafeterija -> :) mam jednego znajomego doktorka w szczecinie... Tzn. kumpla ze studiow mojego męża. Ladne miasto...:)

Gość no wlasnie co...
własnie.. zwłaszcza, ze po nocnym dyzurze od rana do roboty...

Dzięki,dzięki, choć uważam,że niedoceniany ten nasz Szczecin. Pozdrawiam ciebie i męża. Pewnie o tym wiesz,chociaż większość ludzi nie zdaje sobie sprawy,że bycie lekarzem,to też ogrom papierkowej roboty. A ja właśnie powinnam na tym komputerze pracować,a nie siedzieć na forum. Oj będzie długa noc,zaznaczam że nie jestem na dyżurze jakby się ktoś zaczął czepiać.

Tak samo ciekawe jest co robią żony i mężowie lekarzy i pielęgniarek gdy ci mają akurat nocny dyżur :P Masło maślane :P Wszystko kręci się wokół zazdrości ;)

Gość no wlasnie co...
wiem Kafeterija, wiem... Czasem nie starcza czasu na leczenie pacjentów... Chory system.

Gość no wlasnie co...
że już nie wspomne o zarobkach... wszyscy wieszaja psy na lekarzach, ze biora łapówki. Ciekawa jestem czy zarabiajac kilkaset złotych pracą tak odpowiedzialna i w takim stresie (i po tylu latach ciezkiej nauki) tez byliby tak krytycznie nastawieni... Nie bronie tych, ktorzy owe łapówki biorą ale jestem w stanie to zrozumiec widzac mojego meza po maratonie dyzurowym...

teorie na temat pracy na dyz,wymyślaja niespelnieni malzonkowie normalni ludzie pracuja,stresuja sie ,a potem wracasz i do męzusia przychodzi pacientka na leczenie z kolacją i śniadaniem ,bo jak twierdzi teśćiowa nudził się biedadzctwo DGB

Gość no wlasnie co...
BAJA, ne do konca zrozumialam druga część Twojej wypowiedzi, ale późno juz wiec moze dlatego

Gość no wlasnie co...
Kafeterija, miałaś pracować... Wynocha z forum ;) Ja idę do łóżeczka - niestety dziś sama ... Ehhh, te dyżury... Pozdrawiam pracujących lekarzy. I lekarki;):)

Gość ech wszyscy święci.....

Gość jak moja koleżanka miała
krwawienie to żadna pielęgniarka nie poszła po lekarzy-bo pan i pani się bzykali na nocnym dyżurze i jak tam wejść.................wszyscy o tym wiedzieli

Gość MAXXX
po pierwsze jesteście idiotami nie znacie sprawy!!!!!!!!!!!!

Gość a jaka jest sprawa

Gość co robią
...teraz pielęgniarki z lekarzami :-) na nocnym dyżurze?? :-P

Gość Yebun
Ryćkają się.

Gość pacjet
pielegniarki nie tylko rzna sie z lekarzami w sanatorium mswia w sopocie pielegniarka robi loda ochroniarzowi

Gość gość
Każdy lekarz śpi na dyżurach po to aby być w kolejnym dniu w innym szpitalu w pracy i znowu spać na kolejnym dyżurze. I to jest nienormalne bo lekarze często pracują w trzech placówkach i narażają na niebezpieczeństwo chorych , często umierających ludzi. Dla nich śmierć to coś naturalnego , rutyna lekarska, kolejny pacjent po dokonaniu dezynfekcji na to samo miejsce umiera po tygodniu. Pielęgniarki- szkoda słów obserwują to co robią lekarze, wkurzone że zarabiają kilkakrotnie mniej , postanawiają kilkakrotnie mniej pracować. Ten chory system musi paść bo szpitale to mordownie.