carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 czyli razem uzylas 3 buteleczek :) A Nail Vital wystarczy jedna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 ewa 123 to podaj mi maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaarrttaa 0 Napisano Styczeń 16, 2006 jaj Ci to nie zrobi róznicy co wyślij mi też QOOK@WP.PL jestem niedowiarkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 evaa110@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carnaby 0 Napisano Styczeń 16, 2006 wyslalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilsen Napisano Styczeń 16, 2006 tak użyłam 3 opakowań i stosowałam to 4 miesiące, bo tak długo trwa zupełny odrost płytki paznokcia. Jak pisałam po tipsach (nigdy wiecej tego błedu nie powtórzę) miałam bardzo zniszczone paznokcie, były jak papier :P dzieki tej odżywce mogłam normalnie funkcjonować. Teraz jak już mam super zdrowe moje paznokcie używam formuły III i to bardzo sporadycznie, moje paznokcie są teraz 100 razy ładniejsze od najpiekniejszych żeli, akryli czy tipsów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa123 Napisano Styczeń 16, 2006 narazie czekam na zdjatko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elizaruda Napisano Styczeń 17, 2006 dziewczyny czytam te wasze wypowiedzi i nie wiem co mam robic mam za 3 m-ce ślub a moje paznokcie są w opłakanym stanie dlatego jak mozna prosic to prosze o przesłani tego zdjęcia paznocki po tym cudownym preparacie moze sie skusze do kupna tego bo jakos nie moge sobie wyobrazic moich paznokci w eleganckim stanie pozdrawiam dzieki z góry mój adres.www.elizaruda@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elizaruda Napisano Styczeń 17, 2006 dziewczyny czytam te wasze wypowiedzi i nie wiem co mam robic mam za 3 m-ce ślub a moje paznokcie są w opłakanym stanie dlatego jak mozna prosic to prosze o przesłani tego zdjęcia paznocki po tym cudownym preparacie moze sie skusze do kupna tego bo jakos nie moge sobie wyobrazic moich paznokci w eleganckim stanie pozdrawiam dzieki z góry mój adres.www.elizaruda@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Styczeń 17, 2006 ja tez poproszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankaanka2 Napisano Styczeń 24, 2019 Co polecacie na rozdwajające się paznokcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczka11 Napisano Kwiecień 19, 2019 Ja zauważyłam poprawę w kondycji moich paznokci po regularnym stosowaniu suplementu Laminina laminina-opinie.pl więc chyba jednak warto nie tylko działać od zewnątrz ale również od wewnątrz Poza tym nie tylko na łamliwe paznokcie mi pomógł ten suplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jola76w 0 Napisano Październik 9, 2019 Polecam suplementację kolagenem naturalnym. Osobiście stosuję Pure Collagen w kapsułkach od NOBLE MEDICA i jestem bardzo zadowolona. Stan paznokci jest nie do porównania z ich stanem sprzed kuracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaaga123 0 Napisano Luty 9, 2021 Hej. Ja na łamliwe paznokcie stosuję Amocon Forte C. Paznokcie przestały się rozdwajać i bardzo szybko rosną :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach