Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geo

czy powinienem zdradzić żonę

Polecane posty

Gość Julka Ty
z kazda wypowiedzia tracisz na uwadze...czemu wywolujesz wilka z lasu, az tak brakuje Ci sensacji opartej na wyciaganiu pazurow?

Gość geo
szkoda się męczyć i pisać o ty idę spać moze jutro się odezwę zostawiam was z tym tematem cześć

Gość panowie
do geo>czy naprawdę chciałbyś nadal jak to napisałęś "dostawać dupy"? My kobiety inaczej reagujemy jak Wy.Mój mąż też chciał kiedyś "dostawać' ,przez co na pewien okres czasu popsuł nasz sex.Dziś już wie,że cierpliwość się opłaca i lepiej poczekać (bo z nami jest różnie) ale za to na jakie doznania.Ale właściwie po co ja to pisze, przecież mnie pewnie za tą wypowiedź skrytykujecie, bo........jestem tylko kobietą

to taka lużna uwaga była z mojej strony, koleś ma problem i chciałam zwrócić uwagę, że często gdy facet pisze że chce zdradzić jest wyzywany od najgorszych a nikt nie słucha jego racji

rozmowa to klucz do wszystkiego. Rozmowa, a nie gadanie do siebie. Wlasnie doszlismy z mezem do wnioskuze gdybysmy normalnie i czesciej rozmawiali to nie mielibysmy takich problemow. Pogadajcie se serdecznie,bo szkoda zycia na fochy i dasy. Niech kazde z was wyleje swoje zale i moze uda sie znalezc kompromis. Zycze powodzenia Kochanka to zadne rozwiazanie

Gość A ile ty wiosenek
liczysz, że zadajesz tak idiotyczne pytanie. Jak świat światem wiadomo, ze problemów małżeńskich nie załatwia się poprzez zdradę :-D To najgorsze co można zrobić. Jedyną drogą rozwiązania problemów jest wyjście sobie naprzeciw:wzajemne wysłuchanie i zrozumienie drugiej osoby. Trzeba rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać ..., powodzenia :-D Miła

Gość DZIKA37
KOCHASZ SWOJA ZONE?? TO NIE ROB TEGO,NAPEWNO MA JEST CZYMS PRZYGNEBIONA I NIE CZUJE SIE SEKSOWNA..ZROB COS ..DOCEN JA ..POWIEDZ JEJ COS MILEGO..MOZE ZROBCIE SOBIE KOLACJE PRZY SWIECACH ..WINKO NA ROZLUZNIENIE..MOZESZ JA ZGOBIC A POTEM ZALOWAC...NAPEWNO KIEDYS SIE NAMIETNIE KOCHALISCIE ALE NASZE CODZIENNE PROBLEMY NAM TO GASZA..DLATEGO TRZEBA CZASAMI ZROBIC COS PRZYJEMNEGO..ABY NIE POZWOLIC WASZYM UCZUCIOM WYGASNAC...MYSLE ZE NIE ZRBISZ GLUPSTWA..NIE ZNAM CIE ,ALE WIERZE W CIEBIE....POWODZENIA

Oczywiście, że nie powinienej jej zdradzić. Życzę, by zaczęła wypełniać \"obowiązki małżeńskie\".

Gość A ja myslę że
to po prostu nędzna prowokacja jakiegoś małolata :-D Robi