Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Antykoncepcja na dluzej-ale co?

Polecane posty

Jestem w zwiazku od dwoch lat.Moj partner ma 2dzieci z poprzedniego malzenswa a ja mam syna z poprzedniego zwiazku.Obydwoje zgadzamy sie z tym ze nie chcemy juz wiecej dzieci.Do tej pory bralam tabletki(ponad rok)ale wiecie jak to jest,czasem zapomne jednej a pozniej stres i odliczanie dni do okresu...Mam 24lata.Czy polecilybyscie mi wkladki lub spirale?Prezerwatywy,srodki chemiczne odpadaja.Prosze napiszcie co stosujecie i jaka to daje pewnosc.Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.:)

ZAglądnij do topiku \"klub Mirenowiczek\" moze tam znajdziesz odpowiedź na swoje wątpliwości co do wyboru środka anty!

I co nikt mi nie podpowie?Dziewczyny to napiszcie chociaz cos o spiralach.Na ile lat,czy ktos zaszedl majac zalozona spirale?Napiszcie cos.

kashi - przejrzyj tematy na tej stronie, to na prawdę nie problem, tego typu pytań były setki a odpowiedzi kilka tysięcy albo i więcej.Masz tematy dostyczące spirali, wkładek itp.

Gość heeeeeh
polecam plastry

Hej podnosze.Naprawde nikt mi nie doradzi?Co z wami kobitki?

Gość spiralkowiczka_wkładkowiczka
Czy to naprawdeb tak trudno zajrzeć do dwóch tematów na tym forum "Jaką spiralę?" i "Klub Mirenowiczek" - tak jak radziła Nekta. Ale pretensje o brak pomocy to łatwo mieć. Tak, polecam spiralkę-wkładkę o nazwie Mirena. Jest to w tej chwili jeden z najlepszych i najbardziej pewnych środków aantykoncepcyjnych.

Do klubu minerowiczek sie nie zapisze bo jest przeznaczona dla kobiet po 35roku zycia a ja mam 24.Ide zajrzec na \"jaka spirale\" bo nikt mi nie chce podpowiedziec...