Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma-ri-ka

Jego żona się o nas dowiedziała...

Polecane posty

Gość Ma-ri-ka

...i nie wiem co robić.

Gość trzeba było
wcześniej o tym myśleć !!!!!!!!!!!!!

Gość kikutek
a jak to się stało ? facet się przyznał ?

Gość kobieta po40
o bosze co Wy dziewczyny widzicie w zonatych............... No tak młoda jestem i niedoświadczona:(

Gość do kobiety po 40stce
jestem tuz przed 40 stka, i powiem Ci, ze tez nie wiem..hahah...dziwne jest dla mnie to jak mozna czuc jakikolwiek pociag do faceta juz zajetego. Samo to, ze moglby oklamywac mnie czy swoja zone juz go dyskwalifikuje jako faceta "do zakochania".

Gość kobieta po40
ale my niedojrzale jestesmy więc zyczmy tym młodym pozbycia się błędnej interpretacji uczuć

Gość do ma-ri-ka
wystaw jej swój goły tyłek i daj się porządnie skopać , chociaż to mało prawdopodobne, może jednak po tym zmądrzejesz ps. już mnie to nudzi ---kolejna flądra

Gość no i co
współczuję bardzo.....żonie Twojego kochasia

Gość smutne...
biedna zona,na jej miejscu skopałabym tyłek i Tobie i męzowi!!!

Gość no i co
mam nadzieję,że go kopnie w d...

Gość Majka34
Teraz będziesz miała to na co zasłużyłaś . Brawo !!!!!!!!!

Gość to bardzo dobrze
że się dowiedziała, powinna ci zdrowo nawalić po tym szmatławym pysku i dać dobrego kopa w dupę którą tak chetnie nastawiłaś żonatemu. Każda kochanka na to zasługuje.

Gość oj przestancie
ona nie oczekuje byscie ja potępiali tylko pyta co ma zrobic. przeanalizuj czy warto bylo, postaw sie na miejscu zony - czy chcialabys byc zdradzana... chyba nie! znajdz sobie jakiegos wolnego faceta. pomysl, ten juz zdradzil - moze Tobie zrobi to samo... OTRZEŹWIEJ!

Gość obserwatorka73
kłam dalej i idz w zaparte bo przeciez ty wogole nie masz sumienia,ani mozgu ,skoro wiedziałas ze on jest zonaty to po co sie pchałas szmato, nie mam szacunku dla takich ludzi jak ty bezwstydnico jednai zycze takim szmatom jak ty zeby was to tez spotkało.Myslisz sobie ze masz kochajacego meza i zyjesz sobie cudownie az tu jedna taka chwila wali wszystko w jednej chwili pryska czar nie masz poczucia bezpieczenstwa i nie masz marzen cały swiat w jednej sekundzie wywraca ci sie do gory nogami. To w co przez lata wierzyłas rozpływa sie poprostu tego nie ma. Zaden człowiek nie zasługuje na taki los no prawie zaden zasługuja na to ci co rozwalaja zwiazki oko za oko ząb za ząb

Gość Ewqa .........................
głupia jestes ze dałas sie wrobic w zwiazek z zonatym dupkiem dla ktorego pewnie bylas tylko odskocznia , mloda dupa do rzniecia. tobie wspolczuje glupoty i braku zasad a zonie takiego meza -ten gosc nie zasluguje na rodzine, ty rowniez - jesli juz bedziesz miec własną oby przytrafilo ci sie to samo

Gość nic nie odpisuje
pewno teraz żona kopie ją w tyłek-mocniej!!!!!!!!!!

Gość obserwatorka73
Ma-ri-ka Apeluje do twej pustej głowki .Jesli masz serce i kochasz to zrozumiesz ze nie mozesz byc z tym mezczyzna. Kiedys przeczytałam na forum o pewnej kochance która dopiero po latach zrozumiała co złego zrobiła jak mąż ja zdradził.Była młoda dziewczyna i tez leciała na zonatych facetow ( ponoc kochała takiego jednego) nienawiadziła jego zony i smała sie wrecz z niej ,była dumna z tego ze ten facet słucha jej ,zawsze umiała postawic na swoim.Nie wiem co było dalej z tym akurat zwiazkiem ale ona napisała ze wyszła za maz (nie wiem czy akurat za tego) I maz zdradził ja po latach Teraz wie co to znaczy.Wiec przemysl wszystko raz jeszce i tu posuze sie juz byc moze "wyfefłanym " ale zarazem madrym cytatem " Nie buduje sie szczescia swojego na ludzkiej krzywdzie" bo to do nas wraca ze zdwojona siła byc moze nie odrazu ale wraca. Pomysl o tym

Gość blablabla.......
wciąż ten sam bełkot biednych żonek i głupich kochanek. I wciąż ten sam stereotyp

no akurat najczesciej uklad zona-maz-kochana jest wlasnie taki stereotypowy.. rozwin swoja mysl bo nie wiem czy wiesz co to stereotyp:P

Gość nie wiem po co sie wypowiadaci
niekt nie prosil o wasze poglady na temat ukladow zona-maz-kochanka! pytanie bylo proste: co robic? wiec moze zaczniecie mowic na temat!!! ja uwazam ze teraz to nie ma co plakac czy zalowac stalo sie i tyle! nie iwem jakie sa Twoje uczucia do tego faceta wiec trudno cos radzic ale mysle ze najlepiej daj sobie z nim spokoj! nie wiem tez czy jego zona wie ze to wlaasnie ty jestes kochnka? moze przybliz troche sytuacje bedzie atwiej cos poradzic! no i nie sluchaj tych durnych bab bo kazdy jest madry dopoki sam nie znajdzie sie w jakiejs sytuacji!

Gość do tej z prblemem
a w którą stronę Cię pcha? ku niemu czy od niego? czy ci obojętne?

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ejjjjjjjjjj
czemu wy wszyscy ją tak krytykujecie,dlaczego nikt z was nie pomyślał,że może ona nie iwedziała,że ten facet jest zajęty,moż ją też oszukał.pytasz się co robić...odpowiedz sobie na pytanie czy wiążesz z tym facetem jakąś przyszłość jeśli tak -walcz jeśli nie-odpuść sobie

Gość buszujący w zbożu
no to żony na posterunku, nic o niej nie wiecie ale już wyzwałyście dziewczynę od szmat, dajcie se kobiety na wstrzymanie , a Ty obserwatorka73 trochę kultury , bo na innych topikach też masz jej brak, wcale się nie dziwię że Twój mąż penie szuka kobiety która potrafi się zachować kulturalnie , no chyba że już znalazł. a Ty założycielko , proponuję nich On teraz rozda karty a nie Ty.

Gość Do Betonu
Wszystkim tym : wyzywajacym, nienawidzacym, ograniczonym strozom moralnosci zycze zejscia z piekla na Ziemie..... Z taka masa nagromadzonej nienawisci to wy jestescie we wlasnym piekle za zycia, i ci wasi mezowie sila rzeczy tez. Dziewczyna prosi o rade, gdyby tego nie przezywala, nie napisalaby tu..... nic o niej nie wiecie... Ci co nie wiedza nic...kochaja zabierac glos..... w sposob wulgarny i arogancki...Nie zazdroszcze Waszym mezom.....waszej glupoty!!!!

Gość nie jestem mężatką
ale uważam, że gdy tylko się dowiedziała o tym, że facet jest żonaty powinna to radykalnie urwać. Nie rób drugiemu co tobie niemiłe - to moja dewiza. Widziałam w rodzinie jakie są skutki zdrady i konsekwencje dla wszystkich. Moim zdaniem to najgorsze zlo i te b dziewczyny które wiedzą że gość jest żonaty brną w to dalej to dla mnie szmaty.

Gość Do Betonu
To nie sa szmaty, to sa osoby kompletnie nieswiadome....nieumejace przewidziec skutkow swojego postepowania....Dlatego zamiast wyzywac od szmat dobrze byloby napisac dziewczynie co uwazacie, ze powinna zrobic....a nie popisywac sie swoim wlasnym niedorozwojem emocjonalnym. Wspolczuje. Do autorki topiku: Zona sie dowiedziala, a co maz na to ?, tzn. twoj kochanek?. Radze z nim porozmawiac...i wyciagnac wnioski... Romanse z zonatymi maja to do siebie, ze cierpia naogol 3 osoby, a maz i tak wraca (wczesniej czy pozniej) do zony. Tak mowia suche statystyki. Nie probuj byc wyjatkiem .....

Gość Do Betonu
Nawet nie wspominam o dzieciach....bo o tym to chyba sama wiesz...wyobraz sobie zdradzajacego wlasnego ojca i matke ktora sie wlasnie o tym dowiedziala ;(....:(