Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yo-anna

jakie tabletki polecacie?

Polecane posty

Gość yo-anna

Hej, skończyłam właśnie rac regulon 9przerwałam przez totalny brak ochoty na sex). Jakie tabletki polecacie, żeby nie było tego problemu?

Gość Listek
witaj:) ja jestem już długi czas wierna Logestowi:) zawiera małą dawkę hormonów, jest bezpieczny i raczej nie ma po nim bardzo dużo skutków ubocznych. A ja ochotę na sex mam zawsze i kocham się z moim Ukochanym po kilka razy dziennie :) pozdrawiam :)

Gość olga1
U mnie właśnie przy Regulonie nie ma żadnych problemów. Wcześniej brałam tzw.lekkie tabletki i cały czas miałam plamienie i jeszcze na domiar złego wypadały mi włosy:( Jak widać każdej pasuje co innego.

Żeby nie było \"tego\" problemu polecamy badanie poziomu hormonów. Każda z nas jest inna a tabletki różnią się skłądem właśnie po to, by dobrać odpowiednie do wyników Pacjentki.To, co dobrze działa na jedną, może działać koszmarnie na drugą i bez odpowiednich wyników badań - będziesz na sobie testować \"do skutku\", czyli albo podpasują, albo nie. A jaki sobie tym bałagan w org. zrobisz to zobaczysz, gdy odstawisz na dłużej.

Gość Freeeq
No ja też po Regulonie nie mam problemów z libido. Ale miałam wcześniej robione badania i na ich podstawie dopiero mi przepisała te tabletki.