Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooaaaaaaaaaaooooooooo

jak zepsuc samochod?????

Polecane posty

jutro musze jechac z mezem na nieprzyjemna wizyte do jego rodzicow.jedziemy moim samochodem i chcialabym go uszkodzic tak zeby anpewno nie zapalil,ale zeby nie dalo sie go naprawic w ciagu 10 minut i zeby pozniej nie kosztowala duzo naprawa...to jest powazne pytanie!!!

no to jest polonez tylko niestety ale to jest powazne pytanie...moze glupio brzmi ale ja naprawde musze cos zrobic a nie chce sie wciagac w koszty

Gość bmw 530d
ja kiedys wpadlam na pomysl zeby zagipsowac rure wydechowa (zeby sie zemscic:O) nie wiem czy masz odwage i czy to cos da ale tak sobie to pisze bo jak mysle co to byl za pomysl to mi zal siebie:O🖐️

a ja wiem jaki kabelek mozna wyciagnac... ale co z tego.. tam jest tyle tego badziewia, ze nie da sie wytlumaczyc heheh zwlaszcza, ze sie nie wiem jak to sie nazywa.. a co bedzie jak tesciowie beda tak dobrzy, ze przyjada po Was? albo do Was? :P

nie przyjada na pewno :D kurcze muuuuuuuuuuuuuuusze zepsuc ten peipr*** samochod!!!!!!!!!boje sie przeciaz cokolwiek na oslep :/

Gość dobry pomysł-
rozładuj akumulator, szybko nie pojedziecie a "naprawa" droga nie będzie :D

a jak go szybko rozladowac?

wiecie nie mam za duzo pola do manewru,musze to zrobic w miare dykretnie

Gość bmw 530d
a jak go ktos pociagnie na lince to co wtedy?:D po za tym musialabys właczyc radio + wszystko co jest mozliwe i czekac az padnie a to ciezko wyczuc:O:)

Gość załącz światła postojowe

Gość porysuj
kopułkę,wysiągfnij jakis kabelek ,wszystko jedno jaki,a najlepiej kilka na raz,uszkoidż pasek klinowy(czy jakoś tak to sie zwie),a najlepiej to ....najprostsza rzecz niezatankuj samochodu,za nim mąż wpadnie ze to to to zajmie mu dużo czasu

yhm jak mam gaz spuscic niby?jeszcze samochod w powietrze wysadze i wtedy na pewno nie pojedziemy

Gość kkkkaaaaaaa
Znacznie prościej. Po prostu wykręć świece zapłonowe. Potem wkręcasz i finał. A rozładowany akumulator musisz ponownie ładować. Musisz mieć prostownik, wiedzieć, jakie elektrody gdzie podłączyć i muszisz pare godzin poczekać na podładowanie. Dużo zachodu. Świece i koniec.Prosto, bezpiecznie i żadnej naprawy samochodu potem.

a co to sa te swiece?:>

Gość bmw530d
a to dobre swiece:D:D:D jak maz jest tepakiem to nie zajarzy ze nie ma swiec:D

z tego co wiem, to faceci najpierw sprawdzaja swiece heheh jak sie cos popsuje... mozesz wkrecic stare swiece.. a te dobre schowac

Gość bmw530d
ale jak ona nie wie co to sa swiece,moze lepiej bedzie jak Ty sie rozchorujesz bo z tych porad tutaj to bedzie jakas katastrofa:D🖐️

Gość kikikiki maupa
Nasyp cukru do baku :D.

Gość bmw530d
albo piasku:D albo polam lusteka bedzie sie bal ze dostanie mandat i nie pojedziecie:D

Gość kkkkaaaaaaa
Mój stary jeszcze nigdy nie zhańbił się zajrzeniem pod maskę, a świec to by chyba ze świecą szukał :) Autorko topiku, jak nie wiesz co to są świece i gdzie są, to nie ma sensu żebyś cokolwiek robiła z samochodem, bo możesz naprawdę coś sknocić. To pomysł dla tych, którzy mają choć podstawowe pojęcie o tym, co i gdzie jest pod maską. Lepiej zasymuluj nagłą chorobę, atak wyrostka itp.

to nie przejdzie...juz probowalam :( musi miec namacalny dowod ze nie mozemy jechac a jak samochod sie zepsuje to jak pojedziemy?na pieszo?

Gość sla
Ale masz nasrane!

Gość kikikiki maupa
Z tym gipsowaniem rury było by odjazdowe :D. A serio to może jeszcze stary numer z "Czterech pancernych" tzn wepchnąć jakiś stary gałgan do tejże rury :D .

Gość kikikiki maupa
A z cukrem w baku to myśle, że nie byłoby takie nielogiczne. Teraz zima i nawet jak ktoś na gazie jeździ to startuje na benzynie więc powinno się udać :).

Gość bmw530d
ciekawi mnie koniec tej ze historii???:)

Gość kkkkaaaaaaa
Żaden cukier w baku, chyba że chcesz wybulić sporo kasy u mechanika! Jak cię na to stać to o.k. A koszty?Spuszczenie całego paliwa, również z przewodów to trochę dużo ( plus koszty benzyny, która była w baku,jak masz pełny bak, to stówa dodatkowo w plecy).

do baku to mozna nasypac hoho i jescze troche.. ale kto to potem posprzata? :P