Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajek

czy to możliwe ?

Polecane posty

Gość Pytajek

Chłopakowi podoba się dziewczyna-mądra,inteligentna,elokwentna,wogóle to ta jedyna.Jedyny problem to jej perfumy..Po prostu nie podobają mi się...To mnie od niej odpycha..czekam aż przestanie ich używać..czy Wy tez tak macie ? pierwszy raz mam takie coś...;(

Gość kup jej w prezencie inne.....
lepsze ,, a zacznie ich uzywac a czego ona uzywa?

Gość demonica
poczekaj jeszcze troche a poźniej delikatnie jej powiedz,ze lubisz inne zapachy kup jej cos tam,powiedz ze zmyslowo pachnie itd :P

Gość Pytajek
Nie wiem naprawdę:(.ogólnie lubię jej zapach-włosów,dłoni,ale te jej perfumy są beznadziejne...To znaczy wiem,ze jej kolezankom sie podobaja.najgorsze to to,ze to duza butelka...:(

Gość Pytajek
tak,tylko,że ona jest inteligenta i domysli sie o co mi chodzi,boje sie,ze poczuje sie urazona tym gestem..Chyba musze wytrzymac ...az skonczy sie jej ta perfuma..:(

Gość pytanie na zwolanie
a spotykacie sie u niej w domu????

Gość zjz
Niechcący zbij jej butelkę z perfumami ... a potem w ramach przeprosin kup inne :D

Gość zbij je te perfumy
niby przypadkiem,i powiedz ze jej kupisz nowe ktore ci sie bardzo podobaja i sa bardzo podniecajace ,pewnie podziala i bedzie ich uzywac choc by dla ciebie:P

Gość pytanie na zwolanie
o tym samym pomyslamalm....:D:D:D

Hmm mi kiedys chłopak delikatnie powiedział,ze mam za \"intensywne\" zapachy-cokolowiek to znaczyło :P noo i teraz wybieramy perfumy razem :Pgłowa do góry,pozdrawiam

Gość Pytajek
hehe;) To mnie naprawde zaskoczyliscie:).Spotykamy sie i u mnie i u niej.jej kosmetyki sa w szklanej szafce w łazience..Zebym musiał zbic te perfumy,to musialbym otworzyc szafkę...Co bym jej powiedzial,że po co ją otwierałem?

Gość zjz
Jak bywasz u niej, to co jakiś czas troszkę ulej z tej buteleczki ;-) Szybciej się skończą ;-)

Gość Pytajek
Dziękuję za pomysły....:):).Jej perfumy skonczą się szybciej:):).Mam nadzieję,że się nie zorientuje :).Potem będę z nią chodził na zakupy..:)

Gość kup jej
nowe perfumy i powiedz że na niej cudownie pachną... napewno będzie je używała! Prezent od chłopaka... to napewno podziała!

Gość anuuuuuuuuuuuuuu
hihi a co to za perfumy tak z ciekawośći??

Gość mądralińka haha
ale przeciez jak te sie skoncza to moze kupic nastepna butelke i co wtedy? :P:P

Wiesz, zrób po prostu dziewczynie prezent i kup jej nowe perfumy. Ja tak miałem ze swoim obecnym chłopakiem, po prostu weszłam na kokai.pl i kupiłam mu nowe kosemtyki, bo wieśniackie str8 nie mogłam znieść. A wcale dużo mnie to nie kosztowało.

Gość bramborinol
Możliwe, pewnie. Kup jej ORYGINALNE (nie kupuj broń boże na allegro) perfumy znanej marki, które bardzo się Tobie podobają - np. w pachnij.pl - tam jest duużo taniej niż w Sephorach i Douglasach czy innych przedrożonych badziwiach. Na bank się nie obrazi, a ucieszy!