Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedzie ok

Jestem weekendowa alkoholiczka

Polecane posty

Gość Bedzie ok

jestem kobitka, ktora pije tylko w weekendy, kto jeszcze tak ma ?

ryolbrzymiasz:) to zalozmy klub AWA(anonimowych weekendowych alkoholikow):D

och jaka szkoda , ze mieszkamy daleko bo bysmy moze gdybys oczy wiscie chciala popili se zdrowo . a tak nie mam z kim pic i sily do sklepu isc. chyba zadzwonie taxi to przywioza.jeszcze mie rura jak Kopciuszki dzialo pali po wczoraj,

Gość Bedzie ok
coz za ludzie, nie smiejcie sie, tylko pijcie razem ze mna !!!

lepszy sposob to zlizywac z talerzyka . ekonomiczny bardzo.nie upij sie dzis Under bo jutro randka . i niebogo trza wygladac i miec miejsce na jutrzejsza porcje.

Gość hie hie
rurke to przez balkon coby odpływ był, a pifko bez słomkę :))

nie pijcie bo to nic nie da .Dziewczyny tez byłam w dołku,mozna z trgo wyjść.

Gość Bedzie ok
wiem, ze to mi szkodzi, ale pije nadal, bo nie mam co zrobic z zyciem :( tak jestem samotna, dlatego pije, juz mam osc czekania na taego jedynego, dla mnie go po prostu nie ma :( A teraz niech wszyscy z forum zaczna plakac nad moim losem, losem weekendowej alkoholiczki :( Jest mi b. zle

Gość Alaski biały
chcesz się najeb. to jedż na śląsk do kopalni.Więcej ojczyzna zyska,bo i węgiel i ciepło w domu będzie

ja tez mam blisko ale obiektywnie tylko bo ok. 300m a subiektywnie to baaaaaardzo daleko . to taki bar pod zlotym rogalem gdzie znajduje sie ser zolty na zakaskie taki juz eksponat muzealny ze 400razy juz sprzedany jako komsumpcja wyglada jak papirus starozytni. no i cycato p. Jadzia co to czasem jak ma humor to na kreche da browca .

Gość Alaski biały
do Ok,nie warro pić.Jutro będziesz miała kaca mordercę i problem nierozwiązany.Napisz o problemie,może wszyscy jakoś pomożemy

Gość Bedzie ok
napisalam powyzej, pomozcie, ciekawe czy ktos sie zlituje i napisze choc slowko !!!

Gość dziabąg nie używaj
słów, których znaczenia nie znasz

jestem tam stalym bywalcem a kolo tego baru rośnie najwyzsze drzewo w okolicy zawsze solidnie i obficie podlewane. no i ja tys mam zaslugi w ochronie przyrody ojczystej.

Gość dziabąg to słowo
to "niebogo"

Gość Bedzie ok
niebogo to do mnie ? moze niedokladnie przeczytalam Dziabag juz mi pomogl w wielu sprawach swoim slowem, moze tez tym razem ?

Gość Bedzie ok
a under to jest jakas czastka undertaker, czy nie ? no, dalej, czy ktos sie nademna porozczula ? tego potrzebuje wlasnie !!!

o nie przed pania Jadzia to ja zmykam i wnet krzezwieje. a w objeciach to mialo przyjemnosc kilka razy drzewo mych sie znalezc . czesciej drzewo obejmywal zem czule nizli Niewiaste nieboga.

Gość Tylko nalewka
Ja też lubie sobie chlapnąć, właśnie pije. Zdróweczko..............

dlaczego? drzewo mie chyba lubi bo lojalne jest wobec mie i inn ych jego \" adoratorow\" a trza wiedziec , ze obejmujac je nie jeden mu sie zalil np. na swoja niedobra kobite. ale drzewo milczy jak pień . solidaryzuje sie z mezczyznami.

no to z calej tej rozpaczy chlup! na zdrowie . wlasnie mi żywca taxi dostarczylo super nie zmarzlem i nie musialem miec klopotu ze znalezieniem jakis lapci przydomowych a potem z trafieniem nimi na stope.

Gość Bedzie ok
co Wy o jakis drzewach, wlasnie sie dowiedzialam od wrozki w telegazecie, ze facet, ktory mi si9e wlasnie spodobal ma kogos, wierzyc temu czy nie, jak myslicie ? czy probowac dalej ?

Gość Bedzie ok
juz mi sie nie chce zyc, zawsze ten, ktory dla mnie wazny to kogos ma :( jakis obled normalnie