Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek

Ból w podbrzuszu....ciąża??

Polecane posty

Gość brzuszek

Od 3 dni odczuwam ból w podbrzyszu - taki jak podczas okresu. Do okresu jeszcze troche zostało. Biore tabletki antykoncepcyjne juz od ponad roku. DO tej pory nie odczuwałam takich bóli poza okresem kiedy miała wystapic miesiączka.

Gość Albumik
ja też odczuwam ostatnio ból jak w ciąży :-0 ale biorę plastry więc nie powinnam być. Raz rodziłam więc mam porównanie;) ale równie dobrze mogą to być niewypróżnione jelita-jak powiedział mi kiedyś gin ;) Wolę o tym nie myśleć ...

Gość ups up do gory
a nie strzyka cie w uchu?

Gość kiiiikkkkiiii
No skoro bierzesz tabsy anty i teraz kłuje się w brzuchu to na bank jesteś w ciązy - zapisz się w kolejke do becikowego.

Skoro bierzesz tabletki już rok, to prawdopodobieństwo zajścia w ciążę nawet przy pominięciu jednej tabletki jest małe. A ból podbrzusza może oznaczać nadchodzącą @.

Gość może to być
zapalenie przydatków!!

Gość liwus
moze to byc bol jajnikow czyli mozliwe ze masz torbiel. Wybierz sie do ginekologa

Gość asdasfskdjfjkf
Proszę o odpowiedź!!! Mam pytanie, czy załóżmy po czterech dniach można stwierdzić ciąże? Czy mogę występować jakieś objawy? Mam bóle w podbrzuszu i jestem strasznie senna. Bóle są nieustanne od rana do wieczora juz od soboty. Pomóżcie, bardzo pragnę tej ciąży!

Gość karina29
ja też mam bóle w podbrzuszu...jestem senna cały dzień...i też czekam na tą wiadomość.....

Gość karina29
a po jakim czasie mialaś te bóle?????

Gość nie 4 dni to za malo
zeby odczuwac jakies objawy. Nie wkrecaj sobie narazie.

Gość Małpeczka1903
hej dziewczyny! ten tamat pojawił się już milion razy , ale i tak wole napisać sama i posluchac waszych wypowiedzi... mam pewien problem... kilka mies. temu odstawilam tabletki anty. bralam Novynette. zawsze zabiezpieczalismy sie przy stosunku. i od lipca zaczelam znowu brać tabletki. z tym tylko, ze wzielam 2 dnia okresu a nie 1 bo dostalam @ w nocy, kochalismy sie kilka razy. z zabezpieczeniem dodatkowo. ale od jakiegos czasu, od kad zaczlam brac te tabletki bardzo bolą mnie janiki, podbrzusze i generalnie dosc czesto oddaje mocz. nawet mam wrazenie, ze przy oddawaniu moczu tez mnie boli. i teraz nie wiem czy moze to byc ciaza czy tez spowodowane jest to tabletkami.. moj chlopak mowi ze ciaza jest niemozliwa, bo kochalismy sie tylko z 2 razy czy 3 i dod., z prezerwatywą. ale jak to kobieta schizuje sie niemilosiernie. PROSZE O RADY ;(.

Gość black94
Witam w sobotę kochałem się z moją dziewczyną był to pierwszy dzień po okresie(dni nie płodne) stosunek był przerwany bez prezerwatywy. Od poniedziałku moja dziewczyna skarży się na ból podbrzusza, czy ból ten może wskazywać na ciąże ?