Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 avonka

Czy lubicie kosmetyki Avonu?

Polecane posty

Go艣膰 avonka

co o nich s膮dzicie? Kt贸re wed艂ug was s膮 najlepsze a kt贸re beznadziejne? Zapraszam do dyskusji

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kurde.. ale taki topik
by艂 ju偶 tu setki rany. Ile偶 mo偶na !! Poszukaj w archiwum jak chcesz si臋 dowiedzie膰 a nie zak艂adaj po raz setny tego samego.

Udost臋pnij ten post

Zaznaczam od razu...jestem konsultantk膮, zarabiam na tym, ale uwazam, ze Avon jest coraz gorszy i zazwyczaj wycofuj膮 fajne produkty, w zamian oferuj膮c nam kiepskie \"zamienniki\" Ale do rzeczy...LUBIE: :)wod臋 Tomorrow...bardzo lubie zapach i trwa艂o艣膰 jest godna uwagi...skryska艂am si臋 ni膮 wczoraj ok godziny 14:30, wieczorem wzielam szybki prysznic a mimo to jeszcze dzi艣 czuj臋 zapach. miniaturki 3 zapachow to super pomysl ... :)wode Treselle Rare Gold, Incandessence, Passion Dance i Surrender, extraordinary... :)szampon 3 w 1, serum na zniszczone koncowki, mask臋 do wlos贸w suchych i zniszczonych, spray nablyszczajacy :)peeling dwustopniowy Anew, mikrodermabrazje, krem multi boost, milk comfort i rozswietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfection :)wszelkiego rodzaju blyszczyki- szczegolnie stare Glazewear ( tickled pink ) nowe tez nie sa zle, z CT niekt贸re s膮 fajne ( milosny na czekoladowo ), piaski pustyni...og贸lnie blyszczyki s膮 tanie i fajne :)kiedy艣 lubilam podklad Perfect Wear ( teraz nie potrzebuje, ale dalej jest ok ) :)krem do biustu i na cellulit :)z cleanskin tonik, gleboko oczyszczajacy zel z drobinkami , peeling niebieski, kuracje antytradzikowa na noc ( nie mam tradziku ale wyt艂amszony pryszcz potraktowany tym specyfikiem ginie w ciagu nocy )- moja siostra uzywa tej serii i widze efekty :)bizuteria...seychelles, flamboylant,olivie, rome, dusky, sunburst...i pare innych wycofanych ze sprzedazy...nie uczula, nie sciera sie warstwa srebrna, nie zachodzi...zegarek z alternative jest super.... :)seria planet spa...nie mozna powiedziec, ze cos z tej serii to kompletny bubel.... :)naturals..lubie jedynie mgielki, kt贸re sa tanie, pojemne i dobre po WF... :)zele do higieny intymnej i senses :)seria foot works godna zainteresownia :)seria SSS moze byc ( nie podoba mi sie zapach rozowej serii ) :)utrwalajacy zel do stylizacji wlosow for men - moj facet sobie chwali...rzeczywiscie utrwala na wiele godzin- nawet deszcz nie daje mu rady NIE LUBIE: :(tusz贸w - na poczatku efekt super, po 3 tyg wysychaja :(cieni do powiek- te nowe podwojne i potrojne..twarde jak kamien, nie do uzycia, zbrylaja sie szybko :( preparat do demakijazu z odzywka..szczypie w oczy, po jego uzyciu mam mgle przed oczami co najmniej 2 godziny... :(uniwesalna kredka do makijazu...nadaje sie do...NICZEGO :(mrozony cien do powiek- nietrwaly kompletnie :(upiekszajacy krem modelujacy nogi...smugi, okropnie sie rozprowadza, zero efektu :(bezbarwny sztyft przeciw wypryskom- na pewno nie jest bezbarwny :(balsamy senses...pachna, nie pielegnuja :(plyn owocowy koktail- smiedzi reszty nie uzywa艂am....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyszukiwarka forumowa
si臋 k艂ania ;)

Udost臋pnij ten post

ja lubie puder w kulkach rozswietlajacy, serie naturals (glownie balsamy) i krem do skorek przy paznokciach. te produkty wyprobowalam i polecam a do innych jestem sceptycznie nastawiona. wiele dobrego slyszalam tez o kremie rozswietlajacym ale nie mialam okazji go wyprobowac ;)

Udost臋pnij ten post