kontospecjalnedlasiebie 6 Napisano 14 godzin temu Tulpa z autyzmem nic nie kupiła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 66 Napisano 14 godzin temu Jak śmiesz powątpiewać w idealne życie z chlapciem wymyślonym na potrzeby forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 14 godzin temu Ja spędzam wieczor w namiocie. Samotnie. Moze jakiś lis wpadnie albo wiewiórka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 8 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Jak śmiesz powątpiewać w idealne życie z chlapciem wymyślonym na potrzeby forum? Jest godzina 13, może dzieci obchodzą o tej godzinie cokolwiek. Niewątpliwie natomiast ty wieczorem będziesz odkorkowywała butelczynę na forum na cześć św. Walentego I niesamowite masz tu wsparcie - upośledzona inceloza ci się ostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 13 godzin temu Gina i Bicuś to zakochana para hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 8 Napisano 13 godzin temu Myślałam, że to moon, ale incel brzmi, jakby się nie dotlenił przy porodzie, wiec to pewnie tucznik czy inny pravol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalnedlasiebie 6 Napisano 13 godzin temu Tulpa i autyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 66 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Jest godzina 13, może dzieci obchodzą o tej godzinie cokolwiek. Niewątpliwie natomiast ty wieczorem będziesz odkorkowywała butelczynę na forum na cześć św. Walentego I niesamowite masz tu wsparcie - upośledzona inceloza ci się ostała Alkoholu nie mam w planach spożywać, ale twoje alter ego czyli Chlapcio owszem. Stąd projekcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 8 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Alkoholu nie mam w planach spożywać, ale twoje alter ego czyli Chlapcio owszem. Stąd projekcje. Nie chce mi się szukać screenów, pijaczko Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 66 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Nie chce mi się szukać screenów, pijaczko Nara. No i pampersina została poskładana. Nie wracaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 8 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: No i pampersina została poskładana. Nie wracaj. A może jednak poszukam Choć możliwe, że przy weekendzie wjadą świeże, więc poczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 66 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: A może jednak poszukam Choć możliwe, że przy weekendzie wjadą świeże, więc poczekam Że też ci jeszcze w tym DPSie Internetu nie ucięli? Ewidentnie ci nie służy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 8 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Że też ci jeszcze w tym DPSie Internetu nie ucięli? Ewidentnie ci nie służy Gina pampersina śledzina 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 66 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Gina pampersina śledzina Osrajpampers to twoja dewiza. Pocisz się, jak to piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalnedlasiebie 6 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Gina pampersina śledzina Autyzm u Tulpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalnedlasiebie 6 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie chce mi się szukać screenów, pijaczko Nara. Tulpa z autyzmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 27 Napisano 13 godzin temu 44 minuty temu, kontospecjalnedlasiebie napisał: Tulpa z autyzmem nic nie kupiła A dlaczego akurat autyzm? Tak z ciekawości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalnedlasiebie 6 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: A dlaczego akurat autyzm? Tak z ciekawości. Tulpa z autyzmem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 27 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kontospecjalnedlasiebie napisał: Tulpa z autyzmem Rozumiem. Powodzenia w leczeniu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 181 Napisano 13 godzin temu 54 minuty temu, kontospecjalnedlasiebie napisał: Tulpa z autyzmem nic nie kupiła Ty też raczej nie w Paryżu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 27 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ty też raczej nie w Paryżu Ja rozumiem, że dla tych przegrywów stąd- związek, seks itd to coś abstrakcyjnego. Ale żeby podniecac sie walentynkami? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalnedlasiebie 6 Napisano 12 godzin temu 35 minut temu, Doktor ZG napisał: Rozumiem. Powodzenia w leczeniu Tulpa z autyzmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 181 Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ja rozumiem, że dla tych przegrywów stąd- związek, seks itd to coś abstrakcyjnego. Ale żeby podniecac sie walentynkami? Może też by chcieli wręczyć komuś kwiatka, ale komu, gieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 4 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, baba jędza wołać księdza napisał: butelczynę WIELE BUTELEK CZYSTEJ PROSTO Z DENATURATU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 4 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Może też by chcieli wręczyć komuś kwiatka, ale komu, gieni? GENI TO TYLKO PELNE BUTELKI MOZNA WRĘCZAĆ ONA INNYCH RZECZY NIE PRZYJMUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, IjoIjo napisał: Ja czekoladę dostałam trochę mi się niefajnie zrobiło za dużo doopy lizania lekkie pedo trochę fuj OD CHŁOPAKA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, IjoIjo napisał: Od taty TO MIŁE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, IjoIjo napisał: Po co te duże litery wy obsesję jakaś macie, okres godowy czy o chûj wam chodzi ŻEBYŚ LEPIEJ WIDZIAŁA DARUNIU Edytowano 11 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, IjoIjo napisał: Ja czekoladę dostałam trochę mi się niefajnie zrobiło za dużo doopy lizania lekkie pedo trochę fuj Masz kwiatka. Wszystkiego co chcesz na Waletynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, IjoIjo napisał: Dzięki Widziałam jakiś kwiatek papierowy roza chciałam se zbierać śmieci ale nie chciało mi się schylać Nie ze śmieci ojtam Dziś wasze Święto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach