Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FILOFANKA

PILNIE !!! POMOC!!!

Polecane posty

Gość FILOFANKA

mam taki problem- w 24 dniu 28 dniowego cyklu ( 28 dniowe mam od 4 mieiecy, wczesniej byly 30-33 dniowe) "prawie" doszlo do stosunku-tj. partner wszedl we mnie, ale po ok minucie wyszedl i dopiero wtedy uzylismy prezerwatywy. nie bede sie zaglebiala co bylo dalej ;-) mam takie pytanie, czy jest jakakolwiek mozliwosc,ze moge byc w ciazy?? wiem,ze to pewnie malo prawopodobne ... ale watpliwosci mam. i drugie pytanie- wiem,ze przed okresem nie powinnam miec sluzu, a wczoraj zaoobserwowalam,ze go jednak mam. dzis tak samo. jest bialy,ale sie ciagnie, co by wskazywalo, ze jest "plodny", a to raczej niemozliwe, bo dzis mam 26 dzien cyklu. dodam,ze bralam ostatnio antybiotyk i moze on mogl mi przesunac cykl. pomozcie, bo nie wiem, czy gnac po recepte na postinor ( a zostala mi niecala doba do 72 odzin...), czy dac sobie spokoj, bo pewnie znowu mam jakies urojenia...

wszystko jest mozliwe..płyn wydobywajacy sie z penisa,ktory nie jest jeszcze sperma tez moze zawierac w soie plemniczki.trzeba uwazac na wszystko...