Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaa

co polecacie??

Polecane posty

Gość kozaa

biore juz 4 opakowanie hamonetu.zdecydowalam sie na tabletki rowniez ze wzgledu na to by poprawic sobie cere ale te nic mi nie pomagaja a nawet jak by mi troche przbylo krostek.co byscie polecaly na tradzik?co wam pomoglo?nie chce diane bo slyszlaam zle ale ostatnio zle slyszlam tez o yasmine i jeanine ktore tez podobno pomagaja wyleczyc tradzk.prosze o pomoc bo jestem skolowana i nie wiem co robic a wizyta u gin azbliza sie wielkimi krokami?

Gość pojebane babsko
kasiunia dorośnij.

Gość no to chyba
Diane 35

Gość sosik
to prawda do dermatologa , a tab anty to tylko pomocniczo. To fakt z tab niektore sa stosowane w laeczeniu tradziku. Oto lista-skonsultowana z moim lekarzem- Diane-35-bralam nie polecam , dobrze sie czulam po nich ale...te skutki uboczne, najtansza bo refundowana, nowości ostatnich lat- Jeanine i Yasmin-ten drugi slabszy w dzialniu a wiec dlekikatniejszy i ze starszej generacji- Regulon- nie wyszycy lekarze o tym wiedza bo nie karzdy sie doucza , ale wierz mi ,ze tak.wiec pogadaj zlekarzem i dermatologiem i ginekologiem i znjdziecie jakis konsensus

Gość kozaa
konsultuje sie z dermatologiem a tabsy chcialam wlasnie pomocniczo.