Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel olbrychski

mam tak krzywego penisa ze ...

Polecane posty

Gość daniel olbrychski

za niedlugo jak sie tak dalej bedzie skrzywial to bede sie sam - przepraszam za moj francuski - jebal w bok :-o niczym jezus przebity wlocznia bede chodzil -:o czy to jest od recznego ?? p.s duzo jezdze na recznym

Jak nie wyrosly Ci wlosy na lapskach, to nie od tego... Zaraz sie tu pojawi duzo smiesznych tekstow, ale zanim ja radze po prostu smignac do chirurga urologa i zrobic korekcyjny zabieg. sam go nie wyprostujesz tylko bedziesz sie coraz bardziej pograzal w kompleksach przed kobietami -- chyba ze chcesz ogladac mecz i pic piwko, a kobiete po lewo, czy tam po prawo ruchac od niechcenia, zeby nie zaslaniala. zabieg jest szybki, znieczulenie miejscowe, oczywiscie troche mniej przyjemne niz wizyta u dentysty, ale warto

Gość daniel olbrychski
mialem pomysl zeby go wkladac w imadlo na pol godziny dziennie ale to chyba nie przejdzie :-o

Gość Zbignieff
o ja pierdolę taką dolę

hehe, w imadlo mozesz jesli ci to sprawia przyjemnosc, mozesz tez w kaloryfer, wazon lub adidasa, ale to nic nie da. wbrew pozorom dosc czesta sprawa, ale powtarzam -- kosmetyczna. specjalista nie bedzie sie dziwil tylko rach ciach. bez obaw, nie ujebie calego pytonga. polecam, niezapomniane przezycia. ale tak powaznie, nie ma sie co zastanawiac, udawac ze hmm, w gruncie rzeczy moze tak zostac, itd, tylko dlatego, ze masz syndrom bialego kitla (raczej bedzie zielony). jesli skrzywienie jest zauwazalne lub duze to moze to utrudnic albo uniemozliwic lub uprzykrzyc potem zycie seksualne, rowniez kobiecie, nie tylko tobie. no, zycze powodzenia, nie zwlekaj, im predzej to zrobisz tym predzej bedziesz mial przyzwoitego kutasa.

Dr ongal - naprawdę to tak łatwo skorygować? Spotkałam dwuch facetów z krzywymi penisami, jeden w dół, drugi w górę, żaden nie nadawał sie do użytku, no przynajmnikej dla mnie...

Gość Krris
za duzo recznego,a rece ci nie smierdzą? :P

spróbuj od teraz 2 ręką na ręcznym jeździć , może się naprostuje;) p.s. w niektórych pozycjach krzywy sprawia więcej przyjemności, wiec sie mie łam.

Gość daniel olbrychski
mieszkam na slasku moge dac poprostowac :) reszta ciala mam jak najbardziej ok mam krzywego w lewa strone nie potrafie na recznym jechac lewa reka bo zjezdza :)

Gość maz zimnej żony
na BANK od masturbacji ta sama ręka,...ile masz lat i ile lat to robisz...do 20-stki jeszcze mozez cos zmienic ..potem cięzko

Gość daniel olbrychski
to moze Twoja lewa reke wykorzystam :) wyleczysz chorego :)

Seksowna, tak naprawde to bardzo roznie z tym bywa. generalnie krzywych penisow jest bardzo duzo, ale jesli krzywizna umozliwia stosunek to w zasadzie nie powinno sie z tym nic robic. czasem wystarczy tak, jak mowilem, krotki zabieg kosmetyczny, a w trudniejszych przypadkach moze byc to bardziej skomplikowana operacja pod znieczuleniem ogolnym (i droga!!). po prostu trzeba sie wybrac do lekarza specjalisty i zaprezentowac swoj okaz. i ja radze to zrobic, a nie szukac pomocy w Internecie. Gorraca 25, jest mnostwo osob, ktore na ten pomysl wpadly. sa podobno jakies metody \"mechaniczne\", ale efekt jest watpliwy, sprawdza sie tylko w najprostszych przypadkach, a wlozona praca niewspolmierna do wyniku. no ale nic nie zaszkodzi przerzucic sie na druga reke, zeby cwiczyc w rownym stopniu obie polkule mozgowe. :)

heh no nie wiem:(, musiałabym stac za Tobą, bo jak przed Tobą to i tak wyszłoby na to, ze moja lewa to Twoja prawa :O

Gość dracco
ja tez mam zakrzywionego w dol jak banan i powiem szczerze ze nie sprawia mi to problemow a czasem nawet wrecz przeciwnie:D

Gość Adik
Jesli ktos jest nim zainteresowany to znajdziecie go na naszej klasie:D wpiszcie tylko Daniel Olbrychski:PP

Gość behemooth
A ja mam lekko skrzywionego w lewą strone i troche zadartego do góry..... :( Co mam zrobić???

Gość jaskfjsa
ja też mam lekko skrzywionego w lewą stronę ale jestem jeszcze dzieckiem i nie wiem co mam robić

Gość pupeczka_malineczka
wyprostuje kazdemu chetnie

Gość VizeV
tez mam lekko wykrzywionego w lewo ;D to nic nie przeszkadza ;P

Gość jaskfjsa
Ale Dr Ongal pisał coś o jakiejś operacji

Gość hultaj
tez mam krzywego,ale nadrabiam wielkoscia....weeeeeeeeee

Gość foczka analna
a ja mam wywalonego do góry nogami i na lewą stronę

Gość Jason96
ja mam wykrzywionego jak kolega troche w lewo ale jestem jeszcze dzieckiem (14 lat) i niewiem jak wyprostowac. A czytalem ze operacje kosz. Do 15 tys. ;( ludzie co robic?

Gość marek 22151
Ja mam tak zakrzywionego w dół, że sam walę się w moją cudowną pupcię. To dlatego, że zawsze waliłem oboma rękoma.