Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornela

Bilingi dowodem w sprawie rozwodowej?

Polecane posty

Gość Kornela

Czy to prawda , że sędzia , podczas sprawy rozwodowej może otrzymać od operatorów bilingi i treści sms'ów i urzyć ich jako dowodów?Jesli ktoś posiada taką wiedzę to prosze o podzielenie się nią.Dziekuje.

Naturalnie. To co piszesz to prawda. Moj chlopak wlasnie jest w takiej sytuacji, ze jego rodzice sie rozchodza...tzn. nie rozwodza sie jeszcze, bo to byl za duzy staz malzenki a jest za krotki czas od rozstania (jeden z jego rodzicow odszedl od drugiego bo ma kogos innego). I wlasnie moj chlopak zachowuje \"pewne ciekawe\" smsy od rodzica wlasnie jako dowod czy to do sprawy rozwodowej czy innej sprawy w sadzie...

Gość niezbitym
dowodem billing nigdy nie bedzie, bo nie ma dowodu na to ze danego SMS-a z tego numeru musiał wysłac akurat jego właściciel, ktos przeciez mógł sobie uzyczyc tylko jego telefonu, billing bedzie tylko poszlaką

Gość ehh
to ze madrosc walnal/nela!! ty NIEZBITYM... skoro sms jest z danego telefonu to chyba jego tresc cos sugeruje? poza tym: kto to mial niby inny wysylas smsy o wiadomej tresci?? Poza tym: kto tu napisal ze maja one byc NIEZBITYM dowodem? zapytala ta osoba czy moga one byc dowodem w sadzie i juz! Odpowiedz brzmi: tak mogą, a ty kurde wywody robisz....

czy to jakieś żarty?? oczywiście, że nie będzie żadnym dowodem i nie wydaje mi się, żeby jakikolwiek SĄD OKRĘGOWY zwolnil operatora sieci komórkowej z zachowania tajemnicy..niezbitym ma racje!!!!!!!!!!

Gość o ile wiem
to tylko w sprawach karnych sąd (bo może), lub prokurator zwraca się o bilingi i to w dodatku mocno umotywowane ! W cywilnej sprawie rozwodowej - mowy nie ma.

WHISKY to skoro ci sie tylko WYDAJE, to moze lepiej nie sugeruj i nie mow ze to ZARTY?! To nie sa zarty, mam znajoma pracujaca w sadzie i wiem cos na ten temat. Sad ma wglad do bilingow komorkowych i tel. stacjonarnego i sa one jak najbardziej dowodem! Nie wiem czy tak bardzo NIEZBITYM, ale na 100% sa dowodem.