Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rośnie ze mnie dziwka

Rośnie ze mnie dziwka!

Polecane posty

Gość buffy 02
podpierdalam gazety z kiosku i robie sobie z nich baze na drzewie :classic_cool:

Gość shiwa wuwa
nie wiem jak spuścić wode z wanny po kapieli więc czekam tydzień aż woda wyparuje :classic_cool:

Gość petersonek
Rosnij" musisz odetchnac bo ci seks na łeb sie rzucil ;d

Gość petersonek
prowadzę niezwykle pasjonujące wykopaliska archelologiczne w kocich kuwetach :classic_cool:

Gość Krris
DO ROSNIE ZE MNIE DZIWKA Myślę że powinnaś dziś wieczorkiem usiąść na > > > > > parapecie i walnąć > > > > > > > mega > > > > > > > > > > > bączora aby polecieć w kosmos i poszukać go we > > > > > wszechświecie, > > > > > > > tylko > > > > > > > > > > uważaj na zielone lub brązowe ufoludki...

Gość Krris
słucham rozmów niedokończonych drylując aksamitną markizę babci swoim buzdyganem :classic_cool:

Gość Krris
DO ROSNIE ZE MNIE DZIWKA MASZ SPOREGO ROWA-POWIETRZE SAMO SCHODZI :d

Gość Krris
zapisuje sobie teksty z tego forum i nastepnie uzywam je na innych forach :classic_cool:

Gość turecki krawiec
hehe, kultura oszustów w narodzie nie ginie:D

Gość turecki krawiec
a dzieki goraraca 25:D widze ze szalone tematy tez nalezy odwiedzac bo to miod na serce podszywaczy:D

Gość turecki krawiec
casem to az mam ochote sobie taki wpis skopiowac i zachowac jako rodzynka:D, ale kto by przekopywał to wszystko zeby zrobic kompletna kolekcje :D

taka kolekcja to by było coś:D tylko czasu brak:P ale spoko,mam pomysła - zapodamy topik pt: \"UWAGA: tu wklejać najlepsze/ulubione teksty zacnych podszywaczy-zakładam kolekcję\" co myślisz?

Gość turecki krawiec
ależ oczywiscie:D poparte twoim autorytetem forumowym napewno bedzie cieszył sie popularnoscią:D zostan matka chrzestan tego topiku;)

Gość turecki krawiec
no konam :D zakłądaj ten topik, bedziemy kleic:D

Gość Melchior
Turecki masz taki wielki łeb a nie umiesz nim ruszyc i sam cos wymyslec,buehehehehhehe

Gość Melchior
wale gruche lewom dłonią nucąc pod nosem "o mój rozmarynie"

Gość gentelman3
Chciałem porozmawiać z Tobš o tym co napisałaœ na poczštku, ale w tym "towarzystwie" to nie mozliwe. Mam przyjaciólkę- a znamy sie wiele lat- ktora miala ten sam problem. Jeœli mozna to nazwać problemem. Wiele z niš rozmawialem na ten temat. Sporo radzilem. Jeœli chcesz, napisz. Ale błagam - nie TUTAJ!

Gość kobiety
ooo tak strasznie zazdroscimy, ze rosnie z niej dziwka, normalnie spać nie możemy...

Gość baltek
glupia i pusta pipa i z niej i z tego Tureckiego bez jaj

Gość eeej ty.....
chcesz sie jeszcze pieprzyć?

Gość spoko_loko
hehe a mi sie takie dziewczyny podobaja...nie przejmuj sie niczym takj jak ja...moje motto: Ruchać jebać nic się nie bać....LOL

Gość spoko_loko
jak nie jak sama napisale ze wlasnie o sex jej chodzi? trzeba kozystac z zycia...lepiej potem zalowac ze sie cos zrobilo niz ze sie tego nie zrobilo...tak mawiala moja babcia hehe

Gość że że że jaaaaak
No może... a nawet na pewno ja wiem czego chcę, ty też wiesz czego chcę, ale jesteś taki głupiutki (bo wy chłopcy jesteście tacy głupiutcy!), że, że , że! Dzifka jesteś Misiol! Dzifka! Tylko dzifki oglądające się na to co powiedzą inni pozostają na całe życie dzifkami. Dali im etykietę dzifki i koniec, nie walczą z tym. Przykre. PZ2k. A co, coś ci mówili koledzy, jak Kszysio i Łukanio? Nieeeeeeeeee. I nie powiedzo. Bo wiedzo, że człowiek jest człowiek, sami człowiekami som.

Gość to mi się strasznie podoba
, to motto: "Ruchać, j**ać nic się nie bać..." tylko przecinka zabrakło i jedna kropka za dużo! cool. wielokropek to trzykropek, a więcej kropek oznacza: "wstaw odpowiedni wyraz". I MIsiek załatwiony na dziś. :classic_cool:

Gość Misiol nie pszejmuj się
mój drogi, no co ty. z tym sraniem. już tyle nasrałes w życiu, że chyba wystarczy. już nie masz czym właściwie. nawet. się nie łam. zaczniesz jeść porządnie ----.bedziesz srał. I taka kolej rzeczy. MISIOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lov ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄 [kfiat tesz] o esssssssssssssssus