WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 129 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: niech bedzie pozdrowione imie Allaha salam alejkum slalom alejką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Gaslajting teraz uprawiasz na mnie Starałem się ciebie ignorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś piêrdolnięty już do reszty. To w takim razie dawaj je tutaj. To by było za mocne nie chce kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko, jak dotąd to nic nowego od Ciebie oprócz szlafroka Po co powtarzasz te bzdurę o szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Starałem się ciebie ignorować Bawisz się w ciepło zimno? Wygladam na pik mi gerl? Najpierw hot dogi na orlenie a potem zjeżdżaj ignoruje cie? Takie triki to 13 lat temu na mnie działały. Postaraj się sultanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 129 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jez jest moja bo to anastazje okno uchyl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Po co powtarzasz te bzdurę o szlafroku Po to, że piszesz mi o Elce ktora się zakochała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: To by było za mocne nie chce kota Dawaj kúrwa tutaj zdj natychmiast. Pierwsze w swoim życiu tego typu zdjęcie zrobiłam jak syn młodszy miał półtora roku więc nie bedziesz nikomu wciskał ciemnoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Bawisz się w ciepło zimno? Wygladam na pik mi gerl? Najpierw hot dogi na orlenie a potem zjeżdżaj ignoruje cie? Takie triki to 13 lat temu na mnie działały. Postaraj się sultanie Twoje komentarze związane z ziemniakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Po to, że piszesz mi o Elce ktora się zakochała Ty w niej ona w tamtym. Ludzka stonoga. Takie życie. Nie zmieniaj tematu i po prostu przyznaj się do tego faktu który każdy widzi. Płoniesz w chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dawaj kúrwa tutaj zdj natychmiast. Pierwsze w swoim życiu tego typu zdjęcie zrobiłam jak syn młodszy miał półtora roku więc nie bedziesz nikomu wciskał ciemnoty Półtora roku w ciąży byłaś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 129 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Skoro polecasz to niech tak będzie. tylko czy da radę wycelować Trochę mam wzrok taki nienajlepszy ale chyba poznam czy to głową czy arbuz to nie trzeba celować tylko z grubsza w daną stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Dorodny fifonż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Twoje komentarze związane z ziemniakiem. Nie mieszaj go w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Ty w niej ona w tamtym. Ludzka stonoga. Takie życie. Nie zmieniaj tematu i po prostu przyznaj się do tego faktu który każdy widzi. Płoniesz w chùj Nie jestem zakochany w żadnej kobiecie. To, że sobie coś uroiłaś, to twój problem nie mój. Jakim cudem płonę gdzie to widzisz i jak ? Przez swoje różowe okulary chyba Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak to było dziwne i niestosowne ciotka była w szoku To już wyższy lewel. Jesteś graczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jez jest moja bo to anastazje Jestem w dwóch osobach widocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie jestem zakochany w żadnej kobiecie. To, że sobie coś uroiłaś, to twój problem nie mój. Jakim cudem płonę gdzie to widzisż i jak ? Przez swoje różowe okulary chyba Ty nie widzisz bo masz za ciemne. Jestem kobietą i widzę co komu płonie. Skoncz cwaniaro i idz spac. Albo zagraj dla elzbiety Magdy pokahontaz jeża i coś tam jeszcze bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Półtora roku w ciąży byłaś? Nie, jak syn skończył półtora roku to pierwsze takie zrobilam a ten down nie będzie takich kłamstw tu pisał na mój temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie, jak syn skończył półtora roku to pierwsze takie zrobilam a ten down nie będzie takich kłamstw tu pisał na mój temat Nagie w ciąży po porodzie? Przerasta to mój umysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Półtora roku w ciąży byłaś? Jak słonica. Matko polko czestochowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jak słonica. Matko polko czestochowska Iskrę już zaplodniles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Iskrę już zaplodniles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Nagie w ciąży po porodzie? Przerasta to mój umysl W ciąży nie, po porodzie też w sumie nie bo minęło 18 miesiecy, już prosciej nie potrafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zaleciało leżakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Ty nie widzisz bo masz za ciemne. Jestem kobietą i widzę co komu płonie. Skoncz cwaniaro i idz spac. Albo zagraj dla elzbiety Magdy pokahontaz jeża i coś tam jeszcze bylo Jasne, Ty widzisz we mnei skoczka, którym nie jestem, a koleżanki z neta mieć nie wolno, bo zaraz romans dostrzegasz i tyle. Sama zagraj i spadaj spać, bo kozaczysz dziś nieludzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 236 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie, jak syn skończył półtora roku to pierwsze takie zrobilam a ten down nie będzie takich kłamstw tu pisał na mój temat Szanuj mnie elka jako jedyny cie bronie przed wlasnom kompromitacjom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jasne, Ty widzisz we mnei skoczka, którym nie jestem, a koleżanki z neta mieć nie wolno, bo zaraz romans dostrzegasz i tyle. Sama zagraj i spadaj spać, bo kozaczysz dziś nieludzko Cały czas gra kredęs. Skaczesz jak kangur. Kobietę chcesz oszukać? Płonie ci konar do elzbiety i tyle. Gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to nie trzeba celować tylko z grubsza w daną stronę Dobra przekonałeś mnie.. Będę strzelać tak z grubsza żeby siać postach na dzielni Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Iskrę już zaplodniles? Oho, prawdziwa dama patrząca z góry na innych. A jasnie panią kto mógłby zapłodnić ? Chyba tylko niespełna rozumu kocur... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach