iwona27 0 Napisano Styczeń 15, 2006 Czy wie ktoś może jaka może przyczyna lekkiego plamienia 13 dniu cyklu? Nie wiem czy iść z tym do lekarza czy nie. Zaznaczę że staramy się z mężem o dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolona 0 Napisano Styczeń 15, 2006 to normalne. czasem po prostu w ten sposob ubjawia sie owulacja, okolo polwy cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enigmaa 0 Napisano Styczeń 15, 2006 mozlwie ze to owulasja ..ale lepiej idz do lekarza i sprawdz jak będziesz częściej plamiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona27 0 Napisano Styczeń 15, 2006 Dzięki serdeczne za pmov. Bardzo się z mężem niepokoimy bo tak ma pierwszy raz. 4 miesiące remu poroniłam, ale nie biorę teraz żadnych tabletek anty, tylko luteinę od 16 dnia cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona27 0 Napisano Styczeń 15, 2006 Przepraszam za te błędy. Miałam na myśli dzięki za pomoc. Mam tak pierwszy raz. Z drugiej strony mam nadzieję że będę w ciąży i 31 stycznia nie dostane okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach