Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka80

Stracilam wiare......

Polecane posty

Gość Alinka80

Juz stracilam wiare w prawdziwa milosc. nie ma jej tak naprawde. kochac mnie moze tylko Bog a ja jego. Ludzie sa bardzo zmienni i nieswiadomi tego co mowią i są pijani tym zyciem.... zawiodlam sie na paru moich bliskich ktorzy mowily ze chca spedzic ze mna zycie ale to wszystko jakie kruche.... Niewiem czy to ich wina czy moja czy po polowie.... Dlatego nie wiaze sie znikim juz nawet nie patrze na nikogo jak ktos sie mna inteerresuje... :(

Gość zsunąwszy się z dachówki śnieg
Porozmawiajmy o tym.

Gość Alinka80
A czy jest sens jeszcze rozmawiac???? :(

Gość Alinka80
Poniewaz to ten topik byl moim stwierdzeniem zeby to z siebie wypluc i to wszystko. Ale nie powiedzilalam ze nie ma sensu tylko sie pytam czy jest jescze sens. Jak u was bylo czy tez mieliscie zwatpienia jak ja???moze sie zmotywuje i uwierze dzieki wam

Gość Pucio to wiszacy fajfus
Puciu!!! dobrze jej powiedziales!!!! moj hero!!!!!!! :o :D:D:D brzydula :p :o

Gość Alinka80
no moze, ale moze dlatego ze jestem w neglizu ktory niedaje mi myslec pozytywnie i stąd to stwierdzenie iz moge czy jestem tępa....a ja potrezbuje oparcia ze strony duchowej poniewaz nieraz sie zawiodlam... Wiec nie jest latwo sie pozbierac po tym co czlowiek przeszedl....aj

Gość Alinka80
masz racje pucio czasami na niektore sprawy treba przymrozyc oczy i ....po prostu ziewnac na to.... :) dzieki wielkie

Gość Alinka80
ksenofaryna wiec to przez twoj charakter zwiazki sie dlugo nieutrzymywaly? bo tak zrozumialam. No coz ja mam charakter moze nie przywodczy ale taki ktory broni swojego i moze dlatego zwiazki dlugo niewytrzymywaly. Ale co mialam byc potulna owieczka???? ;)

Gość Alinka80
Tyle latek juz na liczniku mieli i nieumieli zyc normalnie i konkretnie. To faceci jak dzieci....hehe :)

Ja też przeżyłam wiele razy zawód miłosny i czasami zastanawiam się właśnie czy PRAWDZIWA MIŁOŚĆ istnieje...

Gość Alinka80
Myrevin- otoz to. I to jest ta przeszkoda ktora przeszkadza w budowaniu a potem utrzymaniu zwiazku. A propos zwiaku to jestes w jakims???

Gość Alinka80
Myrevin nikogo nie parzesz bonie masz kogo paprac bo jestes sam. :) Ale gdybys byl w jakims zwiazku to kto wie czy by do tego nie doszlo. A swoja droga stabilizacja (psychiczna) i rownowaga zyciowa to 2 najlepsze recepty na dobre i udane zwiaki ale i nie tylko zwiazki :)

Gość Alinka80
Penwie ze nie musi. Mozna kochac kogos innego i mozna kochac inaczej....

Gość Alinka80
Krwawa orlica - tez mialam na mysli milosc do rodzicow,rodzenstwa ,psa :) nie chodzilo mi o pedaly nie :)

Tak tylko na wszelki wypadek zaznaczylam :P Juz wiele terorii po kafe kursuje... To po co powiekszac je o plote odnosnie Krwawej kochajacej inaczej :P

Gość Alinka80
Krwawa Orlica -ach rzeczywiscie. Ludzie biora pod uwage zazwyczaj ze slowo inaczej kojarzy sie im z pewnymi anomaliami , odchylkami psychicznymi. A przeciez tak nie jest slowo inaczej czy inna znaczy poprostu cos innego a nie odrazu glupiego,nienormalnego....he ciezko wytlumaczyc innym :)

Gość Alinka80
dokladnie. Mnie tu wzieto za tepą na tym topicu. zadnej wyrozumialosci...eh nie znaja sytuacji ale wiedza juz na samym poczatku jak cie okreslic...to jest dopiero chore