Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaintrygowanyCałąSprawą

mam chcicę

Polecane posty

aha, poszedl, ale potrafi wrocic, jest tresowany :D mi kiedys znajoma powiedziala: wielu chcialo to cialo co wynika z tych cytatow? przynajmniej 50% z nich nie przemawia do adresata ;D a nie spie, bo chyba jeszcze wspollokatorka zajmuje lazienke ;] to calkiem dobry powod, kiedy sie jeszcze nie bralo prysznica przed snem, slowo ! :D Celyna: trzymam za slowo, stolyca wyelkopolsky czeka na sniadanie z desperacja wykletego magnata :D

Dzięki Celynie Twój problem został rozwiązany, współlokatorka pewnie wychodzi już z łazienki przyduszona nadmiarem pary - pora spać. Kolorowych snów

Gość celyna
Dopiero teraz mowisz ??? Jak juz wyslalam ??? /ze stolica wielkopolski/

Lija: taa, w sumie to chyba wyszla z 15 minut temu, ale tak to bym nie mial powodu, bym musial powiedziec, ze sie na forum wciagnalem ;] dobranoc i kolorowych rowniez, mysle w tym samym kierunku tą razą, znaczy w kierunku lozka ;) Celyna: to gdzie to poszlo? ;]

Gość celyna
nnnno na stary adres, sorki. Jutro zmonitoruje i przekieruje.

Gość celyna
Wiesz co - to nie kladz sie spac dzisiaj. Sniadanie je sie jak sie wstaje no nie ? Jesli sie nie polozysz to i nie wstaniesz, proste. W plynny sposob bedziesz mogl przejsc do obiadu a na wtorkowe sniadanie specjaly juz beda czekac. Ps masz jakies niedobory wapnia czy co - ze tak szalejesz za tym sernikiem ?

chyba sie poloze, wlasnie taki mam niedobor ;) niedobor snu ;] a ten sie daje we znaki ;) poza tym sernik jest pyszny, znaczy ja tez jestem pyszny, ale w innym znaczeniu tego slowa :D bo sernik tak pozytywnie ;) temczasem mowie dobranoc, karaluchy pod poduchy i inne szmery bajery, bez ktorych nie mozna sie obejsc ;) i wypatruje sernika, nawet przez sen :)

Gość celyna
Branoc. Tez szmery bajery.

Gość kokos co daje w botoks
mam chcicę na dziewicę :classic_cool: