Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurowka

moj maz jest podobny do tesciowej ktora mnie niszczy

Polecane posty

Gość sznurowka

kocham mojego meza mysle ze stanowimy dobrana pare,jestesmy malzenstwem 2,5 roku a para 7 lat ale mam problem,moze ktoras z Was ma podobny?chodzi mi o to ze maz jest bardzo podobny fizycznie do swojej matki ktora nigdy mnie nie akceptowala i w sumie mozna napisac nienawidzila!nie moge czasami na mojego meza patrzec(zwlaszcza jak sie poklocimy,na szczescie rzadko sie klocimynie wiem co mam robic,)chce ta odraze z siebie wyrzucic,nie chce tego czuc,ale czasami nie potrafie,tak jak dzisiaj wieczorem,popatrzylam na meza twarz i jego mimike i pomyslalam sobie "jakbym tesciowa"widziala,po prostu ja jej juz teraz nienawidze po tym co mi/nam zrobila,naprawde moge powiedziec ze to jest nienawisc,wczesniej byla antypatia ale teraz jej nienawisc!

Gość sznurowka
czy to zle rokuje dla naszego malzenstwa?chce zaznaczyc ze z tesciami nie mamy kontaktu od roku!

Gość sznurowka78
nikt mi nie pomoze?

Gość no to nie za bardzo
jeszcze dzieci moga byc podobne , przyjrzyj sie dobrze mezowi - czy naprawde go akceptujesz? Poki dzieci niue ma...

Gość a już myslałam że nic mnie
nie rozbawi :D:D:D wyślij go to chirurga plastycznego niech go przerobi np. na Pawła Deląga albo przystojnego sąsiada :D Troche to bedzie kosztowało, ale czego sie nie robi dla kochającego człowieka no nie :D:D:D

Gość sznurowka78
wy chyba nie macie tesciowych z wredna morda,ale jeszcze jej morde zniose gorsze jest to ze moj maz jest do niej podobny

Gość kwaska
ja tam ja rozumiem tez tak mialam, w kazdej sprzeczce widzialam minę niezbyt trzezwej tesciowej, w nim widzialam ją i to dobrze nie wrozy

Gość sznuruwka78
a czy to żle rokuje?dodam ze nie chce zadnego rozwodu ani niczego z tych rzeczy..

Gość powiedz mezowi zeby brode
zapuscil albo w ogole jakis zarost zaczal nosic , chociaz tesciowa pewnie jak kazda kobieta po 50 tez wasa bedzie mialal - to wtedy maz zgoli :)

Gość szczupak22
zabij sukę!

Gość Trudno mąż jest
jaki jest i wygladu nie może zmienić, przecież liczy się jaki ma charakter to istotne. Myslę, że wyszukujesz w nim podobieństwo do znienawidzonej przez ciebie teściowej. Odpuść to sobie, nie marnuj waszego życia, ciesz się tym co masz, pozdrawiam Robi 🌼 :-D