Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurowka

maz podobny do tesciowej chodzi o wyglad zewnetrzny

Polecane posty

Gość sznurowka

kocham mojego meza mysle ze stanowimy dobrana pare,jestesmy malzenstwem 2,5 roku a para 7 lat ale mam problem,moze ktoras z Was ma podobny?chodzi mi o to ze maz jest bardzo podobny fizycznie do swojej matki ktora nigdy mnie nie akceptowala i w sumie mozna napisac nienawidzila!nie moge czasami na mojego meza patrzec(zwlaszcza jak sie poklocimy,na szczescie rzadko sie klocimynie wiem co mam robic,)chce ta odraze z siebie wyrzucic,nie chce tego czuc,ale czasami nie potrafie,tak jak dzisiaj wieczorem,popatrzylam na meza twarz i jego mimike i pomyslalam sobie "jakbym tesciowa"widziala,po prostu ja jej juz teraz nienawidze po tym co mi/nam zrobila,naprawde moge powiedziec ze to jest nienawisc,wczesniej byla antypatia ale teraz jej nienawisc

Gość sznurowka78
jak zwykle wszyscy olali sprawe ,jasne moja sytuacja jest mniej wazna niz wybor kiecki do slubu!

Gość jak masz problem
z teściową to uciekaj na teściostwo. tutaj są same narzeczone, które bardziej się interesują sukienkami... i mają prawo.

Gość porucznikowa
haha no to ciężki problem :) najlepiej sięwyprowadźcie gdzieśdaleko od teściowej , żebyś się na nią nie musiała złościć i nie czuła odrazy do męża :)