Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss_ you

fani serialów science- fiction

Polecane posty

Gość Miss_ you

ja uwielbiam Roswell szkoda ,że już nie leci no i smalville znowu graja na tvn .....huraaaaa

to są młodzieżowo-obyczajowe serialiki, SF tam to tylko wymówka dla efektów specjalnych albo zwykła dekoracja, żeby coś w tle było :)

Gość Syzyzfka
No, jest jeszcze 'Łowca' na tele5!

eee to naprawdę jakieś kobiety lubią SF, to jakiś inny wymiar w tym topiku :)

Gość miniona noc
Pewnie ,ze lubimy a roswell wymiata niby sajensfikszyn :P:P:P a jednak ma to cos :P

Gość Miss_ you
Baaaaa roswell to swietny serial ja np lubie SF ale takie nie przesadzone Roswell ma elementy SF ale z umiarem to samo Smalville wszystko z umiarem :P

no właśnie o tym mówiłem, takie bajeczki dla dziewczynek w stylu M jak miłość :p

Gość filipa.k.dikówna
ja lubię hard sf, seriale niestety zazwyczaj sa do d.... jak byłam mała lubiłam star trek, obejzałam niedawno jeden odcinek i nie zobaczyłam nic oprócz patosu i wydumanych sztucznych tekstów:-( lubię "x files", "milenium", jesli to mozna zaliczyc do sf. kocham gwiezdne wojny, serialu nie widziałam, a te bzdury o młodym supermanie yaaaaaaah!!! tragedia dla dzieci i panienek ( chociaż sama nią jestem).no ale prawdziwą sf i to multum mozna znaleźć w książkach:-)

O_O wiesz, ty jakiś enewement jesteś ;) :D. Kto to lubi hard SF, żadna kobieta tego nie trawi.

Gość filipa.k.dikówka
pizdy moze nie lubia, ale normalne kobiety tak, żałuję,ze na Twojej drodze pojawiały się tylko "panie" , które wymieniłam jako pierwsze:-) czy według Ciebie powinnam oglądać, "m jak miłosc" , "klan" i tym podobne gówno????

Ależ ci tego nie życzę, absolutnie, czapkę z głowy ściągam :) Mój kolega długo nie mógł na dłużej zostać z żadną dziewczyną. Wiesz co mi oznajmił po poznaniu ostatniej (jako najważniejszą rzecz) ? Ona lubi fantastykę !!!. Hehehe a to zwykły facet i dziewczyn w życiu to miał z kilkanaście przynajmniej. Teraz się z nią żeni :))) Normalne też nie lubią, to dla nich dziecinada i zakazują swoim facetom ;) Jak zawsze najlepsze są wyjątki :)

Gość xaxaxa
SF lubie niektóre (ksiązki i tak czytam takie jakie mi wpadna w ręce ;) )- Gra Endera była wyjechana w kosmos - hyhy; Ale jednak najbardziej uwielbiam Fantasy :D

Gość filipa.k.dikówka
ah tak:-) to zmienia postać rzeczy:-) wiesz ja Ci powiem,że czasem to się wstydzę za moją płeć i nie wiem czy takie nastawienie do fantastyki to kwestia zakłamania czy braku wyobraźni. fakt jest taki ,ze większosc tych dziewczyn tak naprawdę nigdy nie czytała prawdziwej fantastyki, co najwyżej opowiesć o jednorożcu heheheheh:-) nie rozróżniają fantasy od space oper, cyber punku itp. ja uważam, że jeżeli ktos mówi o fantastyce ,że jest dla małych chłopców, to jest po prostu zwykłym ignorantem prostaczkiem:-p w swoim zyciu przeczytałam niemało ksiązek ( nie tylko fantastyka) , ale do tej pory jedyne, które zostawiły jakis slad we mnie, które zaintrygowały mnie, wzruszyły, wbiły w ziemię to ksiazki z tej własnie dziedziny. do tego by zrozumieć fantastykę trzeba czegos więcej niz doswiadczenia czytelniczego typu harry potter, pseudo intelektualny coelho, czy dan brown. a juz w ogóle krew mnie zalewa gdy jedna z drugą mówi,że gwiezdne wojny to nudy , nie obejrzawszy ani jednej częsci!!! kurwa normalnie krew mnie zalewa!!! i wcale się nie dziwię Twojemu koledze, bo sama nie mogłabym zyc z jakims pustym golemem, którego ambicje kończą się na obejrzeniu "złotopolskich" i popijaniu kawki z przyjaciółeczkami przy wtórze idiotycznego swiergotu. dlatego właśnie wstydzę się swojej płci, za to ze przez takie głupie pizdy ( sorry inaczej nie potrafię ich nazwać,żeby było adekwatnie) tworzy sie stereotyp kobiet, jako tych co lubia tylko ploteczki, dyskoteki, ciuszki i literaturę w stylu grocholi lub collins. uffffffff ...ale się rozpisałam, ale chciałam zeby było jasne,że nie wszystkie takie jesteśmy,ze my też mamy ikrę i wyobraźnię. pozdrawiam wszystkie takie babeczki:-) papppappa:-)

Gość filipa.k.dikówka
do xaxaxa "gra endera" - rzeczywiście super. czekam na następną część, podobno Card jest w trakcie pisania:-)

Gość do filipy
filipa jesteś git baba, ile masz lat? aha i ja też lubię philipa.k.dicka:-)

Gość filipa.k.dikówka
ile lat???? hihihiihihihih 29:-D

Gość xaxaxa
Ehhh, P.K. Dick jest czadowy 🖐️ a co powiecie na temat Wiliama Gibsona (tia, wiem, ze to cyber punk, ale mozna i tu umiesci ;) ) ??? Dla mnie to prawdziwy geniusz !!! "Neuromancera" i reszte "trylogii" czytałam po kilka razy :D

Gość filipa.k.dikówka
xaxaxa :-D przywracasz moją wiarę w płeć żenską:-D gibson jest zajebisty, a czytałaś diunę herberta, dla mnie DZIEŁO:-) wszystkie części czytałam z 5 razy, zreszta to moja ulubiona pozycja:-) ksiązkowa oczywiście;-) a czytałaś coś stephensona - "złoty wiek" na przykład?

Gość filipa.k.dikówka
mmmmm polecam Ci też "czarna kompanię" cooka, suuuuperrr!!!!!:-) chociaż jakby ktoś powiedział, troszkę męska ksiązka:-)

Gość tsetster
dziewczyny, czy wy naprawde jesteście dziewczynami,???!!!! proszę o adresy lub numery telefonów hahahhaahhah:-D

Gość xaxaxa
ZŁoty nie, ale Diamentowy miałam :D:D a Wgrzesznicy - Pat Cadigan ? Świetna ksiązka świetnej autorki !! Diuny tylko nie czytałam :( Film - ten Lyncha , daaawno temu, a książek nigdy nie było w bibliotece :/ teraz kumpela pracuje w jednej to jej powiem by zatrzymała dla mnie :D:D:D

Ja lubie seriale z serii StarGate najbardziej Stargate SG-1, już jest w produkcji 9 sezon, każdy sezon liczy około 20 odcinków...widziałem prawie wszystkie... oraz Stargate Atlantis

Gość no to ja lubię
Dwie serie Star Treków Nastepne pokolenie oraz Voyager Pozostałe są słabe, niestety w Polsce prawie nie pokazywane...

Gość filipa.k.dikówka
UPS;-) porąbało mi się :-) rzeczywiście diamentowy:-) a diune polecam Ci z całego serca, jest dośc trudna, ale jak wciagnie to na amen:-) na pewno sie nie zawiedziesz! jesli chodzi o pat to miałam parę razy wypozyczyc, ale tak wychodziło,ze zawsze było cos ważniejszego:-) może teraz się skuszę:-)

Gość ale bym was pojechał
fantastyczne babeczki - dosłownie!!!!!!!

no, niezbyt sie zgadzam, że pozostałe serie star treka sa słabe. enterprise jest zajebisty, a i w DS9 te odcinki, w których szykowali się do wojny z dominium były super

Gość dianemka
A mi się podobało to co ostatnio na 1nce leciało - Battlestar Gallactica czy jakoś tak

obejrzałem kawałek pierwszej części, ale niestety odebrałem to jak reklamę bułki z masłem i nie dotrwałem do końca