Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlekosława

..... SEN ......

Polecane posty

Gość mlekosława

śniło mi się,że postanowiłam isć do psychologa (hehe...ja na prawdę mam mnóstwo problemów emocjonalnych-przydałoby mi się;) poszłam do szpitala,błądzę,szukam...w końcu wchodzę do jakiegos pokoju...tam na łózku siedzi jakiś chłopak (nie wiem,kto to) mówię mu,że szukam psychologa,że przepraszam i...siadam obok niego:) zaczynam mu się zwierzać ze swoich problemów, on mi też.... rozumiemy sie swietnie,jest bardzo miło i nagle ten chłopak usiłuje mnie pocałować... a ja?hmm..no niby mam na to ochotę,ale boję się,bo nie wiem na co on jest chory..boję sie zarazić...i jest mi bardzo przykro,bo sprawiam mu tym ból... sen ogólnie był przyjemny tylko te zakończenie... to chyba znaczy,ze sie czegos boję...com? zaangażowania? cieprienia? miłosci?

Gość potrzebujesz
potrzebujesz kogos kto pomogl by ci w twoich problemach ale obawiasz sie ze ta osoba ktora znajdziesz nie bedzie ta osoba o ktora ci chodzilo...obawiasz sie swojego wybory.. calujemy sie zazwyczaj podkreslam zazwyczaj z osobami do ktorych mamy zaufanie...czyli maz, chlopak, bliska ci osoba.... psycholog poznaje nas nasze wnetrze nasze pragnienia i mysli.. bo otym mu mowimy a ty boisz sie ze twoj partner nie byl osoba "gdziekolwiek napotkana "...a tymbardziej zeby to nie potrzebowal "psychologa"

Gość mlekosława
bardzo mi pasuje te rozwiazanie