Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotowa na wszystko

Gotowe na wszystko ....

Polecane posty

Gość Gotowa na wszystko

ogladacie ? Jak wam sie podoba ? która z aktorek jest dla was najlepsza , najciekawszą gra postać ?

Gość tak ja oglądam
uwielbiam ten serial, najbardziej podoba mi się chyba rola Lynette, tej matki z 4 rozwydrzonych dzieci. Gra tak jakoś naturalnie. Właściwie, to wszystkie postacie są interesujące i przekonywujące, choć troche denerwuje mnie Susan, ma chyba z 40, a zachowuje się gorzej ode mnie (a ja mam 17:P ), jak małe dziecko jakieś, któremu nic nigdy nie wychodzi. Dobrze że ma taką zaradną i dojrzałą 13-letnią córkę, która się nią opiekuje :P

Gość oglądam
jest zjebisty!

Gość kurde a kiedy to leci
?

Tez ogladam i uwazam ze to najlepszy serial! Z niecierpliwoscia czekam na czwartek ;) A najbardziej lubie pnia Solis ;) ...smiesznie biega w tych szpileczkach. Gdy ogladam ten serial to czuje sie jakbym przenosila sie do innego zycia... Naprawde swietny serial❤️

hmm???

Gość Gotowa na wszystko
Na pewno w czwartki a godzina hmm kurde chyba 21:10 ?

dzięki:) kurde;)

Gość Gotowa na wszystko
napewno inny od wszytskich tych nudnych seriali ... super pomysł z tym serialem gratuluje producentom wreszcie coś swierzego :)

Gość cast away
Zdziwicie się ale będąc facetem, oglądam od niedawna, nie tyle dla akcji co dla- powiedziałbym - klimatu... okazuje się że można kręcić serialez przymrużeniem oka a jednocześnie poważne, tak samo jak np. Boston Public. Niestety w Polsce jest to niemożliwe dlatego nie oglądam nic poza Rodziną Przestępczą:)

Gość zmia hullla
mnie Susan podoba się naj bardziej, podnosi mnie na duchu że ktoś jest większą życiową fajtłapą niż ja (mimo że fikcyjną, ale jednak) ;p

Gość miniona noc
Gabrielle Solis jest świetna taka mała kobietka w szpileczkach :) do tego zabawna i piękna :)

Gość gold-misteria
a mi sie ten serial wcale nie podoba, nie wiem czym sie zachwycacie wkurwia mnie susan wiecznie zaryczana albo jakby co dopiero ryczec skonczyla oczy jak krotlik jeszcze sie okaze ze cpa

Gość serial jest gittt
dla zainteresowanych w sobote sa powtorki jakos tak wieczorkiem okolo 17? sprawdzcie dokladnie najlepsza jest matka tych dzieciakow :)

Gość serialowa panienka
Ten serial naprawde wymiata , jest taki życiowy , inny niz wszystkie ...

Gość uwielbiam
ten serial, jak dla mnie the best! Jednego czwartku były 2 odcinki po kolei, normalnie rewelka... A jak mi się podoba ten hydraulik Mike, hmmm taki apetyczny kąsek :D

\"Gotowe...\" lecą na Polsacie, w czwartki o 21, 15 minut wcześniej niż kiedyś, uważajcie bo można początek przegapić. Według mnie każda z bohaterek ma \"coś\" w sobie. Ja najbardziej lubię Gabriell, bo jest zaradna i potrafi wykorzystać swoją urodę. Lynet lubię, bo sobie jakoś daje radę z małymi potworami i też miewa fajne pomysły. Suzan faktycznie lubię najmniej, bo nic jej nie wychodzi, szybciej robi niż myśli. A Bree lubię za to, że jak sobie coś postanowi to nie popuści. Ja już oglądałam całą pierwszą serię w oryginale i wiem jak się skończą te wszystkie intrygi, serial jest nieźle zakręcony. Teraz zaczęłam oglądać drugi sezon, ciekawe czy Polsat kupi nowe odcinki. Oby :D

Gość KOCHANIUTKA...
tylko nie zdradzaj zakończenia... :D

No pewnie, że wam nie zdradzę zakończenia :D całą frajdę bym wam odebrała :D nie mam takiego zamiaru

ja tez lubię, oglądam wszystko co ciekawe :) jak na serial dla kobiet to dość strawny jest ;)

Gość niezły jest
lekki , przyjemny , życiowy , ciekawy ..... nie to co złotopolscy , klan

Gość no i nadszedł ten długo
wyczekiwany dzień, kiedy z uśmiechniętą mordką o godz. 21.00 zasiąde przed telewizorkiem, włączę polsat i ogladne se mój kochany, ulubiony serial "Gotowe na wszystko". Juz odliczam godziny, aby przenieśc sie myslami w tamta rzeczywistość i poczuc przeszywający dreszczyk emocji...

Gość zzzzztop
ja też nie mogę doczekać się czwartkowego wieczoru. Wszystkie bohaterki mi się podobają. Każda jest inna. Bardzo śmieszy mnie Gabrielle: jak wyrzygała się w samochodzie, albo jak przyciągnęła do domu TOITOIa, kiedy mieli awarię. Super był też jej przejścia z teściową.