Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****zainteresowana bardzo ****

Balejaż w ciązy !!

Polecane posty

Moze kiedyś farby faktycznie mogły szkodzić, ale teraz są takie farby że na pewno nic sie dziecku nie stanie. Ja farbowałam przez całą ciążę i uważam ze samopoczucie przyszłej mamy tez jest ważne i powinna wyglądać zawsze świeżo i ładnie.

Ale ja byłam w ciąży 3 lata temu, to nie tak dawno. Z ciekawości, znów zapytam tego lekarza o farbowanie. Może zmienił poglądy?;) Sama chętnie bym ufarbowała włosy, bo wyglądam jak przez okno. A nawet gorzej.

Gość nateczka19
kobiety, mamy XXI wiek a wy niektóre piszecie takie bzdury ze to szok! Jeżeli wg was mam nie używać mydła, dezodorantu to przez 9 miesięcy mam chodzić brudna i śmierdząca??? Macie rację alkohol, narkotyki, czy leki są zabronione ale nie środki czystości! Jedna Pani trafnie dała wypowiedź ciąża to nie choroba i mamy prawo wręcz obowiązek dbać o siebie.... a co do balejażu, jestem w 2 miesiącu ciąży i mój lekarz prowadzący nie widział przeciwwskazań bym zrobiła sobie balejaż. Jednak kazał zachować umiar bo co za dużo to jednak nie zdrowo! Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i błagam nie gadajcie głupot jakbyśmy żyły w średniowiecz:) Całuję serdecznie:*

Gość anittttt1234
dziewczyny opamiętajcie sie to że dziecko urodziło sie rude czy nie nie ma wpływu na to farba do włosów tylko pigmenty i geny rodziców akurat tak sie zmieszały że dziecko stalo sie rude i rude jak ma wyjśc to i wyjdzie czy sie bedzie farbowac czy nie co to za bzdury jakieś.... studiowałam genetyke i wiem czego można sie spodziewac. jak sie nie pije nie pali i dostarcza substancje które sa potrzebne dziecku i jeśli ma sie zdrowe geny to dziecko tez bedzie zdrowe. jak ma byc zdrowe to bedzie!!! a co do tego farbowania i balejarzu lepiej sie wstrzymac do 12 tygodnia to prawda bo dziecku ksztaltuja sie wszytskie organy lecz przyczyna moga byc alergie w przyszłości wiec nie piszcie głupot jakis bo słuchac sie tego nie da.